7.7.21

«Καραμανλικές» βολές για τον διχασμό της κοινωνίας...


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να έχει παράπονο σε σχέση με την «πειθαρχία» των βουλευτών του και την στήριξη που απολαμβάνει από το κόμμα του, αφού παραμένει... αδιαμφισβήτητος. 

Ωστόσο, όποιος μπορεί να «διαβάσει» πίσω από τις γραμμές των δηλώσεων ορισμένων πολιτικών στελεχών, καταλαβαίνει ότι υπάρχουν… διαφωνίες: για παράδειγμα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης υπογράμμισε, σε δηλώσεις του, την ανάγκη «ενότητας» και «πειθούς», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έχει νόημα να «απειλούνται» και να «εκβιάζονται» οι ανεμβολίαστοι. Τον διχασμό «ξόρκισε», με δικές της δηλώσεις, και η Όλγα Κεφαλογιάννη, επιμένοντας στην ανάγκη να δοθεί η μάχη για τον εμβολιασμό «με ενότητα» και «πειθώ». 

Προφανώς, λοιπόν, το ότι τα δύο προβεβλημένα «γαλάζια» στελέχη ανήκουν στην «καραμανλική» σχολή σκέψης δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς αρκετοί μετριοπαθείς κεντροδεξιοί στη ΝΔ διαφωνούν πλήρως με την σκληρή γραμμή που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση έναντι όσων πολιτών αποφεύγουν ή αναβάλλουν να εμβολιαστούν…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: