8.7.21

Παγιδευμένο στο χωροχρόνο το ΕΣΡ...


Αφού δόθηκε το πακέτο της “λίστας Πέτσα” στις ιστοσελίδες και σε φίλους και γνωστούς, “αφού στέρεψε η πηγή” οι λαμβάνοντες, άρχισαν να παίζουν με τους αντιεμβολιαστές για τα... “κλικ”.

**Αγνοείται η κατά το Σύνταγμα, Ανεξάρτητη  Αρχή, αρμόδια για τη Ραδιοτηλεόραση, στην κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα με την έξαρση της πανδημίας με τη μετάλλαξη Δ.

**Πληροφορίες αναφέρουν πως τα μέλη της Αρχής, δικαστικοί, δημοσιογράφοι καθηγητές παγιδεύτηκαν στο χωροχρόνο και ασχολούνται με υποθέσεις που κρίθηκαν  από το ΣτΕ το 2015 οι οποίες, αναφέρονται προφανώς σε ακόμη πιο μακρινή ημερομηνία!

**Τεράστιες οι ευθύνες της Βουλής που δέχεται την υποτονική λειτουργία της Αρχής σε συνθήκες κρίσης.

**Σημειώνεται πως ενώ ο Α. Τσίπρας είχε ζητήσει την παραίτηση του Προέδρου του ΕΣΡ, εκείνος δεν το έπραξε και οι εκπρόσωποι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πήγαν στη Βουλή και ψήφισαν για τα άλλα δύο νέα  μέλη της! Δεν στήριξαν τη θέση του Προέδρου του κόμματός τους!

**Έχει η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) απόψη για την επιστολή του Ν. Χαρδαλιά στην ΕΣΗΕΑ;

**Θυμάστε πως από το 2018 ήταν έτοιμο ένα σχέδιο για την ενίσχυση του Τύπου που είχε χάθεί στη συνέχεια σε κάποιο συρτάρι του υπουργείου Οικονομικών; Ήρθαν έτσι τα πράγματα που η κρίση, ξαναέφτασε στην πόρτα της “Αυγής”.

**Μετά από “αίτηση παραγγελίας της Διεύθυνσης Marketing της ΕΡΤ Α.Ε, με την οποία αιτείται την απ’ ευθείας ανάθεση Yπηρεσιών διαφημιστικής προβολής Ertflix στην εταιρεία «Ι.Κ. ΔΡΑΓΟΥΝΗΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ IKE» κατόπιν σχετικής έρευνας που διενήργησε με στόχο, μέσω της έντυπης διαφημιστικής καταχώρησης στο free press έντυπο «INCREDIBLE GREECE», την προσέγγιση και την αύξηση του ενδιαφέροντος των ταξιδιωτών των περιφερειακών αεροδρομίων για την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX”

**Αυτή είναι μια απόφαση της ΕΡΤ στη Διαύγεια, η οποία επιχειρεί να εξηγήσει γιατί η εταιρεία δίνει με απευθείας ανάθεση διαφήμιση σε ένα περιοδικό της Fraport για να ενισχύσει το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών μόνο των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.

**Δηλαδή έρχονται οι ξένοι επισκέπτες και αντί να δουν στα αγγλικά Netflix ή Amazon θα βλέπουν στα ελληνικά ERTFLIX...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: