5.7.21

Ο Αντώναρος και τα λαβράκια...


Βρετανικές εφημερίδες έδωσαν μια ακόμα διάσταση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ότι δηλαδή η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο ο φονιάς να είχε εμπλακεί σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, κάτι που ανακάλυψε η... Καρολάιν και έτσι θέλησε να της κλείσει το στόμα. 

Το θέμα αναπαράχθηκε από ελληνικά ΜΜΕ, έγινα ακόμα και βασικό πρωτοσέλιδο, πράγμα που δεν συμβαίνει πρώτη φορά. Ψέματα ή αλήθεια, ευφάνταστα ή πραγματικά όλα αυτά, θα φανεί  με τον καιρό. Η ερευνητική δημοσιογραφία πρέπει να κάνει τη δουλειά της και να μην περιμένει έξωθεν πληροφορίες.  

Πριν από περίπου 15 ημέρες, στις 21 Ιουνίου για την ακρίβεια, ο Ευάγγελος Αντώναρος είχε κάνει έναν σαφή υπαινιγμό. «Ίσως βρουν λαβράκια» είχε γράψει για τους Έλληνες δημοσιογράφους, αν ερευνήσουν τι μεταφορές είχε κάνει ο πιλότος τον τελευταίο έναν έως ενάμιση χρόνο. Ανέφερε συγκριμένα: 

«Οι δημοσιογράφοι (πολλοί από τους οποίους ανακάλυψαν "ξαφνικά" την όρεξη για δήθεν ...αποκαλύψεις) μήπως θα έπρεπε να αρχίσουν να ψάχνουν για ποια/ποιες εταιρία/ες δούλευε ο δολοφόνος-πιλότος και τι μεταφορές είχε κάνει, ας πούμε, τους τελευταίους 12 με 18 μήνες. Ίσως βρουν λαβράκια».


Λίγο αργότερα, την ίδια μέρα, επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία διαβάζουμε:
«Με ρωτούν συνεχώς τι εννοώ με όσα έχω γράψει μέχρι στιγμής για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Δέχομαι βροχηδόν μηνύματα, sms και τηλεφωνήματα. Απαντώ: Τίποτε περισσότερο από όσα έχω γράψει με τον τρόπο που τα έχω γράψει»...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: