8.7.21

Απάντησαν για το… Λιμενικό-ταξί;...


Ο Neo ήδη από χθες επισήμανε ότι είναι εντελώς αντιδεοντολογικό και απολύτως προβληματικό να μετατρέπει ένας πρωθυπουργός το λιμενικό σε… ταξί ή να επωφελείται οποιωνδήποτε άλλων κρατικών Μέσων Μεταφοράς, για να βρεθεί σε ένα δείπνο αναψυχής... που δεν σχετίζεται με τα καθήκοντά του. 

Μάλιστα, η στήλη είχε αναδείξει την ένοχη σιωπή του Μεγάρου Μαξίμου, που δεν μπήκε στον κόπο να διαψεύσει τα σχετικά δημοσιεύματα και ρεπορτάζ. Χθες, λοιπόν, η ηλεκτρονική ιστοσελίδα της «Αυγής» δημοσίευσε ένα άλλο ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο χώρος στον οποίο συνέφαγε το πρωθυπουργικό ζεύγος με τους χολιγουντιανούς celebrities είναι… αρχαιολογικός και, άρα, απαιτούνταν άδεια της Εφορίας Αρχαιοτήτων. Η ΝΔ, λοιπόν, με ανακοίνωσή της, απάντησε στα εν λόγω δημοσιεύματα. 

Η «γαλάζια» ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Την Κυριακή το βράδυ ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του προσκλήθηκαν και δείπνησαν με ανθρώπους που ασκούν σημαντική παγκόσμια επιρροή, οι οποίοι έκαναν διακοπές στα ελληνικά νησιά. Το γεγονός αυτό θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται θετικά από όλες τις πολιτικές δυνάμεις αφού τα οφέλη για την προβολή της χώρας είναι προφανή. Στον ΣΥΡΙΖΑ όμως προκάλεσε οργή!

Αυτή τη φορά τα λαγωνικά του κ. Τσίπρα ανακάλυψαν βεβήλωση του αρχαιολογικού χώρου του Δεσποτικού από την επίσκεψη εκεί του Πρωθυπουργού, του Τόμ Χάνκς, του Τζεφ Μπέζος, της Ρίτα Γουίλσον, του Μπάρι Ντίλερ, της Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ, του Άντερσον Κούπερ, και ρωτούν αν υπήρξε άδεια από την Εφορία Αρχαιοτήτων. Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι δεν απαιτείται άδεια για να επισκεφθεί κάποιος με την παρέα του, την παραλία στο Δεσποτικό. Πόσω μάλλον όταν το δείπνο, που τόσο τους ενόχλησε, έγινε αλλού! Έλεος πια με την αντιπολίτευση της μίρλας και της μικρότητας!».

Πάντως, για την ιστορία, η ΝΔ απάντησε ως προς το… αρχαιολογικό σκέλος της υπόθεσης, αλλά απέφυγε να τοποθετηθεί αν ένας πρωθυπουργός δικαιούται να «αγγαρεύει» το Λιμενικό για να μεταβεί από το εξοχικό του στην Τήνο στην Αντίπαρο για ένα δείπνο με celebrities. Εκτός κι αν το θεωρεί μέρος της… δουλειάς του, επειδή «ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του προσκλήθηκαν και δείπνησαν με ανθρώπους που ασκούν σημαντική παγκόσμια επιρροή»…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: