21.6.21

«Κάτι συμβαίνει» με τα UFO...


BINTEO

Ανησυχία για την «απειλή» που συνιστούν τα UFO για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ διατυπώνουν σημαίνοντες Αμερικανοί πολιτικοί μετά την εμπιστευτική ενημέρωσή τους για το περιεχόμενο πολυαναμενόμενης έκθεσης για... «μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα» (UAP), όπως τα αποκαλεί η αμερικανική κυβέρνηση.

Μέλη του Κογκρέσου ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο της έκθεσης του Πενταγώνου, που αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι τις 25 Ιουνίου, και ορισμένα εξ αυτών δήλωσαν ότι ανησυχούν βαθιά με τα ευρήματα. «Είναι σαφές ότι κάτι συμβαίνει, που αδυνατούμε να χειριστούμε», δήλωσε στο ΤΜΖ ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής του Τενεσί, Τιμ Μπέρτσετ.

Τα τελευταία χρόνια δόθηκαν στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνουν πιλότους του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ να έρχονται αντιμέτωποι με αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ), που ορισμένοι πίστευαν ότι δείχνουν εξωγήινα UFO, ανάμεσά τους κι ένα βίντεο που τράβηξε μαχητικό F-18 του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ με ένα ΑΤΙΑ να πετά στον ουρανό κοντά στο Σαν Ντιέγκο το 2004.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Πεντάγωνο τον Απρίλιο του 2020 -και τα οποία είχαν διαρρεύσει νωρίτερα στο Διαδίκτυο- δείχνουν τριγωνικού σχήματος UFO να πετούν στον ουρανό, ενώ τον περασμένο Μάιο διέρρευσε άλλο βίντεο με ένα οβάλ σχήματος ΑΤΙΑ να ίπταται κοντά σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στο Σαν Ντιέγκο.

«Παίρνουμε πολύ στα σοβαρά το θέμα με τα μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα, αφού αφορά στην ασφάλεια του στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ και στα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας της χώρας. Θέλουμε, λοιπόν, να γνωρίζουμε τι αντιμετωπίζουμε (…). Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει ταχεία αναπαραγωγή τεχνολογιών εκεί έξω. Πρέπει να κατανοήσουμε λίγο καλύτερα το διάστημα», είπε στη New York Post ο Δημοκρατικός βουλευτής της Νέας Υόρκης, Σον Πάτρικ Μαλόνι...


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: