11.6.21

Εδώ το οργανωμένο έγκλημα!...


Αν ήθελα να οργανωθώ στο οργανωμένο έγκλημα, δεν θα έμπαινα σε συμμορία. Καταρχάς γιατί, όπως είπαν επίσημα στόματα (από αυτά που μιλάνε μόνο, μόνο και μόνο με στοιχεία), αυτές οι συμμορίες είναι ξενόφερτες κι εγώ είμαι γκάγκαρη Ελληνίς!... Κάτι... σύνορα, λέει, άνοιξε ο Τσίπρας, κάτι μετανάστες δεν άφησε να πνιγούν μεσοπέλαγα κι αυτοί, ως ανταπόδοση, δημιούργησαν εγκληματικές συμμορίες για να του μοιάσουν.

Γιατί τέτοιος είναι και του λόγου του: ένας αρχηγός «συμμορίας» που δεν αφήνει τη Δεξιά να απολαύσει τους καρπούς των κόπων της (τόσα χρόνια δερβέναγας στην Ελλάδα είναι τελοσπάντων!). Ξέρεις τι είναι να έχεις δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις ώστε να μη χάσεις ποτέ, ποτέ και ποτέ την εξουσία κι άξαφνα ένας καταληψίας να σου τη βγαίνει απ' τ' αριστερά;

Ευτυχώς όμως, αυτοί οι καιροί πέρασαν και η τωρινή κυβέρνηση κάνει και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να μην ξαναμπούμε σε τέτοιες... περιπέτειες. Ούτε στην εξουσία, ούτε στην κοινωνία. Κάθε «εγκληματικό» στοιχείο θα εξαφανιστεί. Ηδη έχουν κάνει προόδους. Ειδικά η τελευταία επιτυχία του Προστάτη μας, Χρυσοχοΐδη, θα γραφεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία. Ολάκερη ΕΛ.ΑΣ. το ανακοίνωσε από μοναχή της: ένα αλκοολούχο ποτό και ένα αναψυκτικό βρήκαν στην είσοδο του ΑΠΘ!... Δεν τολμάω καν να το ξαναπώ - τόσο σοκαριστική είναι η ανακάλυψη που άξιζε την αποκάλυψη!

Γι' αυτό σου λέω: αν ήθελα να οργανωθώ στο οργανωμένο έγκλημα, δεν θα έμπαινα σε συμμορία. Θα έμπαινα στο Πανεπιστήμιο!

Νόρα Ράλλη

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: