19.5.21

Νέες υποδείξεις Σκέρτσου στους λοιμωξιολόγους...


Ένα πρόβλημα με τους λοιμωξιολόγους φαίνεται ότι ο Άκης Σκέρτσος το έχει: παρότι ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν επειδή συνιστούσε δημοσίως στους επιστήμονες-μέλη της επιτροπής για την πανδημία να μην μιλούν στα κανάλια αλλά μόνο στην... επιτροπή, φαίνεται ότι δεν σκοπεύει να κάνει πίσω. 

Μάλιστα, χθες, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο στενότατος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη προέβη σε μία μάλλον άκομψη παρότρυνση προς τους ειδικούς επιστήμονες που εμφανίζονται στα ΜΜΕ -και, μάλιστα, με τη βεβαιότητα ότι ο ίδιος μπορεί να προβλέψει… καλύτερα πώς θα εξελιχθεί η πανδημία. «Οι λοιμωξιολόγοι να κάνουν κράτει με τις προβλέψεις τους», έιπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν». 

Μάλιστα, ο ίδιος επικαλέστηκε κάποια στοιχεία για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι «η πολιτική που εφαρμόζουμε εδώ και 1,5 μήνα με τις ανάσες ελευθερίας που δώσαμε, απέδωσε» υποστήριξε. Τώρα, το πώς συμβιβάζεται αυτό με το αυξημένο ιικό φορτίο που αναδεικνύεται στα λύματα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου και των Χανίων, προφανώς αυτό μόνο ο… Σκέρτσος το ξέρει. Τί είναι, άλλωστε, οι λοιμωξιολόγοι, τίποτα ειδικοί επιστήμονες;...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: