19.5.21

Οι πραγματικοί εκβιασμοί Καλογρίτσα...


Ως εκβιαζόμενο θέλησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ο Χρήστος Καλογρίτσας στέλνοντας και χθες μήνυμα στην κυβέρνηση ότι μπορεί να πει περισσότερα και να εμπλέξει και άλλα πρόσωπα στη σημερινή συνεδρίαση.

Σύμφωνα με... πηγές της Ν.Δ., ο Χρ. Καλογρίτσας είπε ότι «με δούλευαν μαζί με τον δικηγόρο Γ. Μαντζουράνη και στο τέλος με πήδηξαν κανονικά. Μετά με εκβίασαν να δημιουργήσουμε το Ντοκουμέντο». Ο Παύλος Πολάκης ρώτησε ποιοι τον εκβίαζαν και εκείνος απάντησε: «Πολύ πάνω. Όχι σαν εσάς εδώ. Πολύ πιο ψηλά. Ρώτα το κόμμα σου και μετά ξανακάνε μου την ερώτηση».

Ο εργολάβος κατέθεσε χθες τα SMS που είχε με τον Νίκο Παππά πριν συναντηθεί με τους Χούρι στο Πόρτο Χέλι. Ήταν 6 μηνύματα του Χρ. Καλογρίτσα και 4 του πρ. υπουργού, που του έλεγε να μιλήσουν και να περιμένει. Ο διάλογος ήταν ο εξής:

- ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Νίκο μου! Καμάρι μου! Και λεβέντη μου. Επειδή στις 19:00 αναχωρώ για Πόρτο Χέλι, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά (μάλλον ΤΙΠΟΤΑ) πρέπει να ξέρω κάτι.

- ΠΑΠΠΑΣ: Να μιλήσουμε.

- ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Το SMS το προηγούμενο που έλαβες βγήκε λάθος, ακολουθεί ολοκλήρωσή του... από χθες, είπες σήμερα το απόγευμα θα τα λέγαμε. Επειδή στις 19:00... να ξέρω κάτι φρόντισε πριν φύγω να με ενημερώσεις... γιατί αν δεν μιλήσουμε αποτέλεσμα (μάλλον) δεν θα έχουμε! (ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΡΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!". Εσύ ξέρεις, εσύ αποφάσισε!! Ξανά λέω: ΑΝ, δεν τα πούμε.. Τζίφος θα είναι το Πόρτο Χέλι.

- ΠΑΠΠΑΣ: Οκ. Μιλάμε πριν φύγεις.

- ΠΑΠΠΑΣ: Κατά τις 6.

- ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Περιμένω!

- ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Να περάσω από σένα;

- ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Κατά τις 6, σύντροφε, πού; Σε εσένα ή εδώ;

- ΠΑΠΠΑΣ: Περίμενε λίγο.

- ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Ό,τι πεις και όταν πεις! Αρκεί να φύγω από σένα στις 7!...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: