29.7.20

Η ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής χρεώνει στο Δημόσιο τις διακοπές της...

Την παραίτηση ή αποπομπή της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις σε βάρος τις αποκαλύψεις για...
 
εννιαήμερο ταξίδι στην Κω, με τα έξοδα πληρωμένα για τέσσερα άτομα, τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Τη σχετική καταγγελία έκανε νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει πως «η ΓΓ Αντιεγκληματικής Πολιτικής είτε υποτιμά τη νοημοσύνη μας είτε είναι απίστευτα εργασιομανής».

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η κ. Νικολάου «χρεώνει στο Δημόσιο έξοδα μετάβασης, διαμονής και οδοιπορικών για την ίδια και τέσσερα άτομα συνοδεία, για δήθεν επιθεώρηση των φυλακών της Κω από τις 6 ως τις 15 Αυγούστου!»

«Δηλαδή, ή η κ. Νικολάου θα επιθεωρεί επί 9 μέρες τις φυλακές ή πολύ απλά χρεώνει στο Δημόσιο τις εννιαήμερες διακοπές της τον Δεκαπενταύγουστο!» σχολιάζει δηκτικά η αξιωματική αντιπολίτευση.

Και καταλήγει: «Η κ. Νικολάου οφείλει να παραιτηθεί. Σε διαφορετική περίπτωση, περιμένουμε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη την άμεση αποδοκιμασία και αποπομπή της».

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο Π. Πολάκης η κ. Νικολάου χρέωσε στο δημόσιο περίπου 4.000 ευρώ για μετάβαση, διαμονή και οδοιπορικά της ιδίας και τεσσάρων - ατόμων ως συνοδείας-Ασφάλειας της, για εννέα ημέρες, «με πρόχημα επίσκεψη και επιθεώρηση των φυλακών της Κω».

Η καταγγελία αυτή έρχεται μόλις λίγες ημέρες αφότου ο πρωθυπουργός επιστράτευσε τρία ελικόπτερα για να πάει στην Αντίπαρο προκειμένου να παραδώσει τα διαβατήρια σε Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον και από εκεί στην Επίδαυρο για να δει θέατρο.

Αργότερα η κυρία Νικολάου απάντησε στον Παύλο Πολάκη κι εκείνος ανταπάντησε

"Μου απάντησε η κυρία Νικολαου η γεν Γραμ Αντιεγκληματικής πολιτικής για τις τζάμπα διακοπες στην Κω !(φωτό 1-2)
Λοιπόν κυρία Νικολαου είστε και επισήμως ΨΕΥΤΡΑ και αυτό ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ:
Στη φωτό 3 που είναι σε μεγενθυση η δεύτερη σελίδα της απόφασης που υπογράψατε (φωτό 4-5) για να χρηματοδοτήσετε τον εαυτό σας ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ πως θα πάτε στην Κω από 6 έως 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και ΟΧΙ 6-9 /8 που λέτε στην «απάντηση» σας !!!

Από πότε κυρία Νικολαου τα πολιτικά πρόσωπα συμπεριλαμβάνουν στις μετακινήσεις τους που βγαίνει ΧΕΠ (χρηματικό ένταλμα πληρωμής) και το χρονικό διάστημα που ,όπως (ψευδώς) λέτε ,θα κάνετε διακοπες;;;
Από ποτέ Κυρία Νικολαου οι γενικοί γραμματείς παίρνουν στις «διακοπες» τους 4 άτομα για Ασφαλεια;;; Τόσους εχθρούς έχετε;
Σας πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη και προσπαθείτε ανεπιτυχώς να τα μπαλώσετε ...
ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ !!
ΥΓ:Ελπίζω με τη διαμονή σας στην Κω να ανανεωθείτε και ανασυνταχθείτε πνευματικά, ώστε την επόμενη φορά που θα αναφερθείτε σε εμένα, να σκεφθείτε κάποιο καλύτερο ψέμα και να μην αναπαράγετε τον εσμό της συμμορίας του ΚΕΕΛΠΝΟ και των ακροδεξιών φίλων τους! Ξέρετε βέβαια ότι και οι δικηγόροι μπορεί να "κάτσουν στο σκαμνί"...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: