6.5.20

Ενώπιον αποφάσεων για το Open...


Αυτή την Παρασκευή είναι προγραμματισμένο ένα σημαντικό ΔΣ στο Open, αναφέρουν οι πληροφορίες. Σε αυτό θα κριθεί το...
είδος της συνεργασίας με παρουσιαστή-επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια πιο ενεργή σχέση με την τηλεοπτική εταιρεία.

**Και πάντα υπάρχει και η προοπτική της σύμπραξης με τον παίκτη που έχει αποσυρθεί από το ενεργό τοπίο στα media, με εξαίρεση μια μικρή χρηματοδότηση….

**Σκεφτείτε πως αυτό που έκανε χθες στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, θα το μεταφέρει σε όλη την Ελλάδα, με αγορασμένο χρόνο σε περιφερειακούς σταθμούς.

**Πόσο καιρό φωνάζουμε για τις άδειες και για το ΕΣΡ;

**Η ΕΕΤΤ θα  ζητήσει εξηγήσεις και να ενημερώσει το κοινό, για το τι συνέβη με τη διακοπή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος από τον εθνικό πάροχο;

**Η κυβέρνηση, θα βρίσκει μπροστά της, την αδιάφορη στάση των συναρμόδιων Αρχών.

**Οι υπουργοί που κάνουν δημόσιες σχέσεις, ας διαβάσουν το σημερινό άρθρο του Αλέξη Παπαχελά στην “Καθημερινή”.

**Το σημαντικότερο μήνυμα, έρχεται από την εκπομπή του Διονύση Σαββόπουλου, “Ζήτω το ελληνικό τραγούδι” που μεταδόθηκε χθες από την ΕΡΤ2.

‘Ενα αληθινό διαμάντι, όπου στο πρώτο επεισόδιο, συνυπήρχαν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Στράτος Διονυσίου, ο Λάκης με τα ψιλά ρεβέρ, ο Γιοκαρίνης ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Χαρούλα Αλεξίου.

**Και πως να αγνοήσει κανείς τη φωνή του Σταύρου Ξαρχάκου Στο Κόκκινο για τον Πολιτισμό. Ο μεγάλος έλληνας συνθέτης με μουσική που χτυπάει λέξη προς λέξη, νότα, προς νότα, στην καρδιά των ανθρώπων και περιγράφει το αδιέξοδο που αισθάνεται ο ίδιος και οι συνάδελφοί του.

*Τα κόμματα πρέπει να συνεργαστούν στο πεδίο του Πολιτισμού και να δώσουν λύση στο αδιέξοδο των πολιτικών.

"Αιχμές" (typologies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: