4.5.20

O K. Μητσοτάκης ενημερώνει την Kατερινα Σακελλαροπούλου...


...για την πανδημία...
Στο Προεδρικό Μέγαρο θα μεταβεί σήμερα, στις 12.00, ο πρωθυπουργός προκειμένου να ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις εξελίξεις στην προσπάθεια αντιμετώπισης του νέου κορονοϊού, αλλά και για την...
οικονομική διάσταση της πανδημίας. Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, η ενημέρωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα πραγματοποιείται στο εξής σε τακτική μηνιαία βάση.

Θυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε την Παρασκευή στη Βουλή ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να εκτιμήσει το βάθος των επιπτώσεων στην οικονομία από τον κορονοϊό, ενώ απάντησε με υπεκφυγές για τα vouchers της τηλεκατάρτισης.

Τέλος, προχθές, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος σχολιάζοντας τη σημερινή επαναλειτουργία ορισμένων επιχειρήσεων από σήμερα δήλωσε ότι «θα αρχίσει με πολύ δειλά βήματα» η επιχείρηση επαναφοράς σε φυσιολογικούς ρυθμούς.


Τέλος, ζήτησε ακόμα μεγαλύτερη υπευθυνότητα κατά τη σταδιακή επάνοδο στη νέα καθημερινότητα, γιατί θα είναι πιο δύσκολη και πιο σύνθετη από το κλείσιμο στο σπίτι, αλλά και «για να μην χρειαστεί να κάνουμε πάλι κάποιο πισωγύρισμα και να επιβάλλουμε και πάλι περιορισμούς στην κίνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: