17.5.20

Ανοίγει ο χορός των αποχωρήσεων στο Mega...


Ο φόβος του Open...
Την παραίτησή της από το Mega υπέβαλε η Ισαβέλλα Σασλόγλου και τη θέση του ανέλαβε ο Πέτρος Μπούτος,όπως ήδη ανακοινώθηκε. Η... Ι. Σασλόγλου είχε αναλάβει διευθύντρια προγράμματος της του One, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, και ενώ το όνομά της ακουγόταν για την ΕΡΤ. Η απόκτηση της ταινιοθήκης του Mega από τον επιχειρηματία έφερε τον Πέτρο Μπούτο, ξανά στον τηλεοπτικό σταθμό του οποίου καθόρισε το πρόγραμμα επί σειρά ετών, με εξαιρετικές σειρές.


Η παραίτηση αυτή ήταν η πρώτη στο διάστημα των 3 πρώτων μηνών  λειτουργίας του νέου Mega, από τη στιγμή που ο σταθμός θα ξαναβγήκε στον αέρα. Οι ανάγκες είχαν αλλάξει και από το One των ξένων σειρών και της ενημέρωσης, υπάρχει πλέον η ανάγκη να υπάρχει το πλήρες Mega με σοβαρές ενημερωτικές εκπομπές και ελληνικό πρόγραμμα ευρύτατης απήχησης.

Εκτιμάται πως θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις  καθώς  σε επιτελικές θέσεις υπάρχουν δύο άνθρωποι που κάνουν την ίδια δουλειά, την ίδια ώρα που το Open σχεδιάζει με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, εξαρχής τον ειδησεογραφικό του τομέα.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: