5.5.20

Ο Παπαθανάσης κάνει την "βρώμικη" δουλειά...


 ...ο Άδωνις συνεχίζει τον χαβά του: Τα κανάλια...
Δεν υπάρχει καμία μέρα της εβδομάδας που να μην καταγράψει έστω μία τηλεοπτική εμφάνιση ο Άδωνις Γεωργιάδης, είτε από το περίφημο σαλόνι του σπιτιού του με τα πολλά κάδρα, είτε από το γραφείο του μέσω Skype.

Η...
απλή λογική, με δεδομένο ότι η αγορά έχει πάρει «φωτιά», λέει ότι οι ώρες που περνά ο υπουργός Ανάπτυξης στα κανάλια είναι τόσο πολλές, ώστε δύσκολα μπορεί να επιτελέσει σωστά τα καθήκοντά του. Κι όμως, ο Γεωργιάδης έχει βρει λύση και γι’ αυτό: έναν ακούραστο εργάτη του υπουργείου, που ακούει στο όνομα Νίκος Παπαθανάσης.

Ο λόγος για τον υφυπουργό Ανάπτυξης, που κλείνει... 18ωρα στην οδό Νίκης και φροντίζει να αποκτά το υπουργείο μία σωστή εικόνα για κάθε είδος που μπορεί να λείπει από τα ράφια, για κάθε απόπειρα αισχροκέρδειας, αλλά και για το κατά πόσον υπάρχει επάρκεια σε προϊόντα άμεσης ζήτησης, όπως οι προστατευτικές μάσκες, τα ελαστικά γάντια μίας χρήσης και, φυσικά, τα αντισηπτικά. 
Ο Παπαθανάσης, δηλαδή, είναι το «κλειδί» της... «χαλάρωσης», που επιτρέπει στον υπουργό Ανάπτυξης να συνεχίζει το αγαπημένο του χόμπι: να βγαίνει στην τηλεόραση.

πηγη matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: