8.5.20

Η ώρα των παραιτήσεων στο ΕΣΡ...


Σήμερα “κληρώνει” για το Open. Εν αναμονή, λοιπόν, των όποιων εξελίξεων. Το προηγούμενο ΔΣ είχε επικυρώσει, επί της ουσίας την αλλαγή στην διεύθυνση ενημέρωσης, την οποία στη συνεχεια ανέλαβε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

**Η...
έκφραση αδυναμίας λειτουργίας του ΕΣΡ, όπως διατυπώθηκε ξεκάθαρα, χθες από τον Πρόεδρο της Αρχής Αθανάσιο Κουτρομάνο, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, πρέπει να είναι απαρχή των εξελίξεων και σοβαρής εξέτασης του ρόλου του.

**Και η ΝΔ, το 2016 είχε θέσει υψηλούς στόχους για το ΕΣΡ και την ανεξάρτητη Αρχή, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επενδύσει πολιτικά στο ΕΣΡ.

Όμως ο δρόμος της παραίτησης, όπως ζητάει η αξιωματική αντιπολίτευση δεν πρέπει να αφορά μόνο ένα πρόσωπο, αλλά όλα τα μέλη της Αρχής, που αποδέχθηκαν την υποτονική της λειτουργίας.

**Για την ιστορία: Ο Βασίλης Λαμπρίδης, όταν πήρε την απόφαση να διακόψει το “Big Brother” κατά τη ζωντανή μετάδοσή του από τον ΑΝΤ1, συνάντησε μετά την άρνηση των υπολοίπων μελών της Αρχής. Η παραίτηση ήταν ο μόνος έντιμος δρόμος, μετά την απόσυρση της εμπιστοσύνης.

**Στην  ΕΡΤ συζήτησαν αρκετά για το ποιες διαδικασίες θα ακολουθούνται εντός εταιρείας, στις αναρτήσεις από την υπηρεσία των social media, που τελεί υπό την εποπτεία του Γιάννη Βουγιουκλάκη, των αφιερωμάτων του Αρχείου.

**Για να μην επαναληφθεί το ίδιο σφάλμα.

**Μεγάλη και ισχυρή αναμέτρηση για τη Forthnet, την οποία τα ρεπορτάζ μέχρι πρότινος παρουσίαζαν ως την εταιρεία που κλείνει. Η επιχειρηματική μάχη κορυφώνεται

**Νέα καμπάνια από τη  WIND.

**Την ίδια ώρα απουσιάζει η Vodafone, η οποία διαθέτει και υπηρεσία τηλεόρασης, αλλά μάλλον την κρατάει κρυφή.

**Η Cosmote πάλι, συνεχίζει να διαφημίζεται και να κερδίζει.

"Αιχμές" (typologies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: