14.5.20

Τον «έκαψε» η ΟΝΝΕΔ...


Δυσφορία που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου για τον Χάρη Θεοχάρη, αφού ο υπουργός Τουρισμού χρεώθηκε...
συγκεκριμένες διαρροές σχετικά με το σχέδιο στήριξης του τουρισμού. Το Μαξίμου βρέθηκε προ απροόπτου, αφού πολλές από τις «ιδέες» που «βγήκαν» στη δημοσιότητα είτε δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού και συναρμόδιων υπουργών, είτε δεν έχουν την άδειά του.

Τελικώς, τα πράγματα είναι κάπως πιο σύνθετα, όπως τουλάχιστον προέκυψε από την έρευνα που διεξήγαγαν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τελικώς, ο υπουργός Τουρισμού δεν είχε προβεί σε διαρροές, αλλά είχε μιλήσει και ανοίξει τα χαρτιά του για την «επόμενη μέρα» στον τουρισμό σε... διαδικτυακή εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ. Εξάλλου, ο Θεοχάρης, όπως κάθε μη προερχόμενο από τη ΝΔ στέλεχος, επιδιώκει διαρκώς να αποκτήσει ερείσματα στον κομματικό μηχανισμό -και στην «γαλάζια» νεολαία-, δίνοντας ταυτόχρονα διαπιστευτήρια προσήλωσης και νομιμοφροσύνης.

Έτσι, ο Θεοχάρης επέλεξε να προβεί σε ορισμένες αποκαλύψεις, αν και προφανώς ο πλέον θεσμικός τρόπος για να μάθουν οι εργαζόμενοι και οι επιχειρηματίες στον τουρισμό τι μέλλει γενέσθαι είναι οι ανακοινώσεις δια της επίσημης οδού και όχι οι αποκαλύψεις του υπουργού σε μία διαδικτυακή κουβέντα με «νεολαίους» του κυβερνώντος κόμματος.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: