3.5.20

Το "12", ξύπνησε το κόμπλεξ της Βανδή για την Βίσση...


"Μιλημένη" εκπομπή,  πέρασαν τον -πραγματικά αίσχος- Τρύφωνα Σαμαρά και την -επιεικώς- απαράδεκτη Κωνσταντίνα και έκοψαν, ενα πολύ καλύτερο ζευγάρι (Χριστίνα Παππά-Κωνσταντίνο Φραντζή)...

Η ερμηνεία της μεγάλη επιτυχίας της Αννας Βίσση "12", από το διαγωνιζόμενο ζευγάρι (Αρτεμις Ματαφιά - Ορφέας Παπαδόπουλος), πράγματι εξαιρετική.

Οι κριτές της επιτροπής της εκπομπής «Just The 2 Of Us» εξαιρουμένης της Δέσποινας Βανδη, έβαλαν και καλους βαθμούς.

Η τελευταία κάτι έπαθε, οταν της δόθηκε ο λόγος. Δυσανασχετούσε, προσπαθούσε να πει οτι δεν της άρεσε, αλλά χωρίς να βρίσκει τα λόγια να το δικαιολογήσει αυτό.

Στο...


τέλος έβαλε και την μικρότερη βαθμολογία, 6.

Το κόμπλεξ απέναντι στην Αννα Βίσση πέρασε απαρατήρητο από τις life style στήλες στο διαδίκτυο. Ολοι ασχολήθηκαν με την παρατήρηση που έκανε στον κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά (που τραγούδησε ενα δημοτικό μαζί με την τραγουδίστρια Χαρά Βέρα), για την αμφίεση του, μια φουστανέλα, ενα γιλέκο και μαλλιά από ίνες στουπιών που διακωμωδούσαν αν όχι εξευτέλιζαν την παραδοσιακή ελληνική στολή.




Ο Τρύφων που εμφανίζεται στην εκπομπή ως γελωτοποιός θα έπρεπε μετά την καθολική αποδοκιμασία της επιτροπής να αποχωρήσει. Μετά από αυτόν η πιο απαράδεκτη εμφάνιση ήταν της γνωστής παρουσιάστριας Κωνσταντίνας.



Παρα ταύτα η επιτροπή των κριτών (Σταμάτης Φασουλής, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου), που ήδη είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια της προτίμησε να αποβάλει το ζευγάρι των διαγωνιζομένων, Χριστίνα Παππά και Κωνσταντίνο Φραντζή, που ήταν μακράν καλύτεροι του Τρύφωνος και Κωνσταντίνας.

Τατση Μητση Κωτση (τα κύρια ονόματα των Τάσος, Μήτσος, Κώστας, στα Αρβανίτικα)...

Δεν υπάρχουν σχόλια: