3.4.20

Αλμυρές και γλυκές αλχημείες από τη Ντόρα...


Κουβέντα δεν δέχεται η Ντόρα Μπακογιάννη για τις ικανότητές της στη μαγειρική και, εδώ που τα λέμε, όσοι έχει τύχει να απολαύσουν τη φιλοξενία της ή έχουν ανταποκριθεί σε προσκλήσεις της, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ίδια και... ξέρει και μπορεί.

Ως...
εκ τούτου, στη συνέντευξη που έδωσε στον Alpha, όταν οι δημοσιογράφοι θέλησαν να θίξουν το θέμα του «διαφορετικού Πάσχα» που θα κάνουμε φέτος με μία πρωτότυπη διατύπωση, η Ντόρα Μπακογιάννη έδειξε να μη σηκώνει... κουβέντα: Ερωτηθείσα, λοιπόν, αν θα φτιάξει πασχαλινά κουλουράκια, η πρώην υπουργός απάντησε: «Μη γελάτε σας παρακαλώ πάρα πολύ γιατί υπάρχει μια εσωτερική οικογενειακή συζήτηση για τις δυνατότητές μου στη μαγειρική. Σας διαβεβαιώ ότι έχω ανοίξει το βιβλίο της μαμάς μου και αρχίζω και μαγειρεύω διάφορες συνταγές και ο άντρας μου ισχυρίζεται ότι τα καταφέρνω καλά». «Τι να σας πει ο άντρας σας; Να αποφύγει τη γκρίνια θέλει. Φαντάζεται κανείς να είναι με εσάς μέσα σε ένα σπίτι και να σας κάνει κριτική;», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος, με την Ντόρα Μπακογιάννη να... «κόβει» την κουβέντα: «Αυτά να τα αφήσετε γιατί έχω αδιάψευστες αποδείξεις, γιατί τις στέλνω φωτογραφία στην κόρη μου», είπε «κοφτά».

Πάντως, η ίδια δεν έκρυψε ότι είναι παραδοσιακή μαγείρισσα: «Φτιάξτε κουλουράκια μαζί με τα εγγόνια σας διαδικτυακά», τής είπαν αλλά εκείνη απέρριψε το ενδεχόμενο: «Από εκεί απέχω. Εγώ να κάνω διαδικτυακό μαγείρεμα δεν νομίζω», κατέληξε με σιγουριά η Ντόρα Μπακογιάννη.


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: