16.4.20

Ουδέν σχόλιον Κικίλια...


  ...για να μη χαλάσει το κλίμα...
Μπορεί η υγειονομική κρίση να βρίσκεται στην ως τώρα κορύφωσή της, ωστόσο ο υπουργός Υγείας δεν... ασχολείται με τις καταγγελίες των υγειονομικών για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ. 
Μάλιστα, μιλώντας στον...
τηλεοπτικό σταθμό Open, o Κικίλιας άφησε τους πάντες άναυδους με τις δικαιολογίες και τις υπεκφυγές που χρησιμοποίησε προκειμένου να «προσπεράσει» τις ερωτήσεις για τις καταγγελίες των, κατά τα άλλα, «ηρώων με τις άσπρες και πράσινες μπλούζες».

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις καταγγελίες, ο ίδιος τις «βάφτισε» «άποψη» των υγειονομικών. Όταν εκείνη επέμεινε ότι «πρέπει να απαντήσει στις καταγγελίες», ο Βασίλης Κικίλιας τής αντέτεινε ότι «είναι σίγουρος πως ρωτάει καλοπροαίρετα» και βρήκε μία... θεϊκή δικαιολογία για να μην μιλήσει επί της ουσίας: «δεν θα χαλάσω το κλίμα ομοψυχίας που υπάρχει στην κοινωνία με το να απαντήσω σε αυτά», είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας τους πάντες άναυδους!

Πάντως, αν είναι να απαντήσει γιατί οι «ήρωες της πρώτης γραμμής» πάνε... ξυπόλητοι στη μάχη, τότε ας το χαλάσει το κλίμα δεν πειράζει. Αρκεί να δώσει απαντήσεις – αν διαθέτει, δηλαδή.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: