22.4.20

«Θα μας πει η κυρία ΑΥΓΗ ότι κρύβεται ο Μητσοτάκης;»...


Γεωργιάδης: Αν δεν το πω θα σκάσω (ΒΙΝΤΕΟ)...
Για άλλη μια φορά ο Μητσοτάκης αρνείται να αντιπαρατεθεί επί της πολιτικής ουσίας στην επερώτηση που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας και αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος και υπουργός επί παντός επιστητού να απαντήσει στα κανάλια.

Θεατρινισμοί και...
προκλήσεις σε γνωστό αγοραίο ύφος υποκαθιστούν τον πολιτικό διάλογο και θολώνουν τα νερά όταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφεύγει να απαντήσει και κρύβεται από την αλήθεια.




Προκλητικός ο Γεωργιάδης καλούσε την κ. Αχτσιόγλου να βγει να αντιαπαρατεθεί μαζί του μεταθέτοντας την συζήτηση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο στα τηλεπαράθυρα κάνοντας την δουλειά που ξέρει πολύ καλά, να πουλά παχιά λόγια, υποκριτική υστερία και ψευτομαγκιές…

Ν. Παππάς: Κατάλαβαν ότι τους καταλάβαμε, γι' αυτό και το παραλήρημα Γεωργιάδη
«Έστω και τώρα πρέπει να δοθούν απευθείας τα χρήματα στους επιστήμονες και όχι μέσω των ΚΕΚ. Είναι απλό, είναι εφαρμόσιμο και δεν απαιτούνται μεσάζοντες. Οι φωνές και οι κραυγές τους εκθέτουν».

Αυτό αναφέρει ο τομεάρχης Οικονομικών, Νίκος Παππάς, σε δήλωση του "για την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη στο θέμα της ενίσχυσης των επιστημόνων μέσω των ΚΕΚ". Ο Νίκος Παππάς κάνει λόγο για «παραλήρημα του κ. Γεωργιάδη στην πρωινή εκπομπή του Open», το οποίο «δεν χρειάζεται να προσπαθήσει κανείς για να το εξηγήσει». «Το κατάλαβαν ότι τους καταλάβαμε», σχολιάζει.

Ο Ν. Παππάς αναδεικνύει επίσης την ομολογία Γεωργιάδη ότι η ενίσχυση των επισημόνων ήταν επιλέξιμη δαπάνη για το ΕΣΠΑ:


πηγη left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: