16.4.20

Κι αν ηττηθεί, δεν φεύγει...


...από τον ΣΥΡΙΖΑ...
Μπορεί να αποτελεί άγραφο κανόνα στην πολιτική ότι ουδείς αρχηγός κόμματος μπορεί να μπει έστω και στην υποθετική συζήτηση για εκλογική ήττα, ωστόσο χθες ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε ένα σαφές μήνυμα στο...

Μέγαρο Μαξίμου αναφορικά με τους εικαζόμενους εκλογικούς σχεδιασμούς.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra και ερωτηθείς αν έχουν δίκιο οι θιασώτες των πρόωρων εκλογών που λένε ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις κάνει, τότε «θα ξεμπερδέψει με τον Τσίπρα», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέστησε σαφή δύο πράγματα: πρώτον ότι δεν σκοπεύει να πάει πουθενά και, δεύτερον, ότι είναι ταυτισμένος με την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι αστείο να μην σκέφτεται ο κ. Μητσοτάκης πώς θα ξεμπερδέψει από τον κορωνοϊό και να σκέπτεται πώς θα ξεμπερδέψει από τον Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει με νόημα: «Δεν είναι εύκολο για τον κ. Μητσοτάκη να ξεμπερδέψει με την αριστερά, με τον ΣΥΡΙΖΑ με την προοδευτική παράταξη του τόπου, παρά τις εντυπώσεις, με την πρωτοφανή στήριξη των ΜΜΕ ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού. Οι ιδέες που εκπροσωπεί αμφισβητούνται από την πραγματικότητα».
 Και ο νοών, νοείτω...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: