22.4.20

Αδωνη, για την ταμπακιέρα των «κολλητών» ούτε κουβέντα...


ΒΙΝΤΕΟ...
Σε ένα από τα γνωστά τηλεοπτικά του κρεσέντο ο Αδωνης Γιωργιάδης εμφανίστηκε στην ΕΡΤ εξαπολύοντας ύβρεις, ψέματα και συκοφαντίες σε όλα τα ΜΜΕ που ασκούν αντιπολίτευση, στον Αλέξη Τσίπρα και στην πρώην υπουργό Εφη Αχτσιόγλου. Η δημοσιογράφος Μάριον Μιχελιδάκη αναγκάστηκε πολλές φορές να...
του υπενθυμίσει ότι δεν μπορεί να βρίζει όταν δεν υπάρχει αντίλογος. Αυτό όμως προϋποθέτει δημοκρατική παιδεία και μάλλον δύσκολα μπορεί να το κατανοήσει  ο υπουργός.

Σε ό,τι αφορά το σημερινό πρωτοσέλιδο και το ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.» ο Α. Γιωργιάδης κατά τον προσφιλή του τρόπο και πέρα από τις φωνές, αντί να δώσει μια απάντηση για τις πλατφόρμες των κολλητών και τα εκατομμύρια που θα πάρουν οι μεσάζοντες προτίμησε να στρέψει το θέμα στα ΚΕΚ που έπαιρναν προγράμματα και επί ΣΥΡΙΖΑ! 

Απόσπασμα ορισμένων...παρατηρήσεων του κ. Γεωργιάδη

-Γιατί επιλέχθηκε αυτή η διαδικασία;

«Γιατί υπήρχαν διαθέσιμα κονδύλια από τα ΕΣΠΑ και αντί να τους μοιράσουμε κατά τον τρόπο που είχε σχεδιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα δώσαμε έτσι [...] Θα μπορούσε να είχε επιλεγεί άλλος τρόπος [...] Θα σας πω τι δεν πρόκειται να ανεχθώ: να μας κουνάει το δάκτυλο ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Βαξεβάνης, η Εφημερίδα των Συντακτών, η Αυγή, για την κατάρτιση. Διότι εάν τολμήσει ένας από αυτούς να εμφανιστεί μαζί μου στη τηλεόραση- εγώ βάζω και στοίχημα ότι θα με βλέπουν στην τηλεόραση κια θα αλλάζουν κανάλι-... Χθες το Ντοκουμέντο είχε πρωτοσέλιδο "Ο Γεωργιάδης πήρε και την ΕΡΤ και το ΑΠΕ"»

-Αυτά τα δημοσιεύματα επικαλούνται ένα ΦΕΚ ή όχι;;

-(Γέλια)  Στον Βαξεβάνη δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά, μόνο κωμικά γιατί είναι μεγάλος κωμικός, είναι ο Τσάρλι Τσάπλιν της δημοσιογραφίας [Επανέρχεται στο θέμα της κατάρτισης...] Εγώ δίνω χρόνο στην κ.Αχτσιόγλου μπορεί να θέλει να βγει στην ΕΡΤ η κ.Αχτσιόγλου [...]Επειδή μας έκαναν και πρωτοσέλιδα. Η Εφημερίδα των Συντακτών κάνει το αμίμητο σήμερα. Εγώ τα είδα και λέω, παιδιά το θράσος τους δεν έχει όρια. Πρωτοσέλιδο, ποια είναι τα ονοματεπώνυμα αυτών που παίρνουν τα λεφτά. Κύριοι της Εφημερίδας των Συντακτών είναι τα ίδια ονοματεπώνυμα που παίρναν τα λεφτά από την κ.Αχτσιόγλου. Τότε ήταν καλά τα ονοματεπώνυμα; Τώρα ξύπνησε ο Τσίπρας; Αλέξη, τώρα ξύπνησες αγόρι μου; [...]Παιδιά, ρίξτε λίγο τα φλαπς... Μη τολμήστε να αμφισβητείσετε την ακεραιότητα κανενός μας γιατί έχετε κάνει και παραδικαστικά στο παρελθόν [...] ηρεμία, μη νομίζετε ότι τα έχουμε ξεχάσει, τίποτα δεν έχουμε ξεχάσει... Και μαζέψτε αυτούς εκεί στην Εφημερίδα των Συντακτών που θυμήθηκαν την κατάρτιση. Τώρα την καταλάβανε στην Εφ. Συν. την κατάρτιση, δεν την ξέρανε, τώρα τη μάθανε».

Α.Ψ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: