Κάνει συχνά πλάκα ο Νίκος Χατζηνικολάου με ανέκδοτα και σατιρικές ατάκες στο διαδίκτυο αναφορικά με τον κορωνοϊό. Ανάμεσά τους και ο βήχας! Ο...
οποίος τον «χτύπησε» τη Δευτέρα, στο Ενώπιος Ενωπίω, με τον Τάκη Ζαχαράτο. Κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος έβηξε και έσπευσε
γελώντας να καθησυχάσει τον συνομιλητή του –που, φυσικά, και δεν ανησύχησε. «Όταν έβηξα σε άλλη εκπομπή, ακροατές μού είπαν θα αλλάξουμε σταθμό άμα ξαναβήξεις», ανέφερε.
Το βράδυ της Τετάρτης, στη συνέντευξη με τον Αλέξη Τσίπρα ο βήχας (φυσικά ξερόβηχας, όχι κάτι σοβαρό) επανήλθε δυο φορές και τον ανάγκασε να βάλει το χέρι (με την ανάστροφη είναι αλήθεια) στο στόμα! Αλλά μια και η συνέντευξη ήταν εκ του μακρόθεν, με «παράθυρο», δεν χρειάστηκε να καθησυχάσει τον συνομιλητή του. Ούτε η περίσταση σήκωνε αστεία…
Συμφώνησαν
Κατά τα άλλα, στη συνέντευξη ο Νίκος Χατζηνικολάου (πέρα από τις διαφωνίες του για την αντιπολίτευση που ασκεί ο Σύριζα και οι οποίες εκφράστηκαν με τις ερωτήσεις του), συμφώνησε απόλυτα με τον συνομιλητή του –και το δήλωσε– για τα μέτρα της Κυβέρνησης σχετικά με αναστολή συμβάσεων (και) στις εφημερίδες. Ο Αλέξης Τσίπρας επικαλέστηκε την ιδιότητα του εκδότη που έχει ο συνομιλητής του, με ηγετική θέση στην Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Είπε ο συνεντευξιαζόμενος:
«Είστε ευχαριστημένος από την ποιότητα των μέτρων τής κυβέρνησης σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι χρηματοδοτεί την αναστολή των συμβάσεων εργασίας και όχι την ίδια την εργασία; Είστε ευχαριστημένος από το γεγονός ότι οδηγεί σε εκ περιτροπής εργασία και μάλιστα μόνο το 10% του προσωπικού των εφημερίδων σας; Πώς θα βγάλετε αύριο εφημερίδα όταν για λόγους δημόσιας υγείας, πρέπει να δουλεύουν από το σπίτι οι εργαζόμενοι και σας λέει η κυβέρνηση μόνο το 10% από το σπίτι; Το υπόλοιπο 90% δηλαδή θα πρέπει να δουλεύει ο ένας πάνω στον άλλον; Είναι λογική αυτή; Μπορεί να βγει έτσι εφημερίδα;»
Και η απάντηση Χατζηνικολάου:
«Παρότι ξέρετε ότι έχουμε πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές, πρέπει να πω ότι τις δυο αυτές τελευταίες παρατηρήσεις σας τις προσυπογράφω. Δηλαδή, θα έπρεπε να επιδοτείται η εργασία και όχι η αναστολή σύμβασης. Ταπεινή μου γνώμη. Θα πρέπει επίσης με τηλεργασία να εργαστεί και το 100%, αν είναι δυνατόν των εργαζομένων μιας επιχείρησης, ειδικά σε αυτήν την κρίση που υπάρχει με τη υγεία των ανθρώπων».
harddog-sport.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου