27.4.20

Γεφυροποιός της Alter Ego (MEGA, Το Βήμα) με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Καρακούσης?...


 ...και για τον Κουρτάκη;...
Η ανάρτηση δεν είναι πρωτογενής, ωστόσο την υιοθετεί πλήρως αφού την “ποστάρει” στα κοινωνικά δίκτυα. Ο λόγος για τον εκδότη των “Παραπολιτικών” Γιάννη Κουρτάκη που αναδημοσιεύει στο σάιτ του κείμενο που εγκαλεί την ΑΥΓΗ ως φερέφωνο του Σαββίδη επειδή αναφέρεται στην...
πρόταση για υποβιβασμό του Ολυμπιακού και αποκλεισμό του Μαρινάκη… Και ως εδώ καμια έκπληξη.



Η έκπληξη όμως έρχεται στη συνέχεια του κειμένου στο σημείο που αναφέρει: “Έχουμε λοιπον την επίσημη εφημεριδα του ΣΥΡΙΖΑ να ταυτίζεται με το μπαράζ των fake δημοσιευμάτων των Μέσων Ενημέρωσης του Σαββίδη (Έθνος, SDNA κ.λ.π.). Και επειδή σε αυτή την ζωή, και κυρίως σε μια εφημερίδα που λειτουργεί με… παλαιοκομμουνιστική λογική (δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει ακόμη εκεί ο γνωστός … μαρουλοδημοσιογράφος Καρτερός) τίποτε δεν γίνεται τυχαία, αυτά θα πρέπει να τα βλέπουν και οι διάφοροι γνωστοί “γεφυροποιοί” της Alter Ego”!




Και εκεί που αναρωτιέται κανείς ποιοι ειναι οι “Γεφυροποιοί της Alter Ego” παρατηρεί οτι η απάντηση ειναι μεσα στο κείμενο, αφου το ρεπορτάζ συνοδεύεται απο φωτογραφίες του διευθυντή του “Βήματος” Αντώνη Καρακούση (και όχι του Πρετεντέρη ή του Παπαχρήστου), από την πρόσφατη συνέντευξη Τσίπρα στο MEGA, αλλά και από το ίδιο το φύλλο που διευθύνει και συγκεκριμένα οταν φιλοξενούσε – επισης, συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ που υιοθετεί ο Κουρτάκης και αναδημοσιεύει στο σάιτ του στοχοποιεί ως “Γεφυροποιό” τον διεθυντή του “Βήματος” Αντώνη Καρακούση… Εμμέσως πλην σαφώς του χρεώνει τη φιλοΣΥΡΙΖΑ στάση τόσο της εφημερίδας όσο και του καναλιού.

Αυτή όμως είναι η μια πλευρά της αλήθειας για την προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ… Όσοι γνωρίζουν τα εσωτερικά της Alter Ego (και ο Κουρτάκης τα ξέρει καλύτερα από όλους) μιλούν και για πολλές ακόμη “γέφυρες” – επίσης, σε διευθυντικό επίπεδο και εντός των κόλπων του MEGA (πέρα από τις εφημερίδες και της επιρροής που ασκούν στο εσωτερικό power game).

 enimerosi24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: