11.3.20

Σκέφτεται παρέμβαση για την Εκκλησία ο Κυριάκος...


Παρότι η «διακριτικότητα» με την οποία... (δεν) εκφράζονται για τη Θεία Κοινωνία οι ειδικοί στο υπουργείο Υγείας έχει προκύψει κατόπιν συνεννόησης με το Μέγαρο Μαξίμου, συνομιλητές του Neo στο πρωθυπουργικό γραφείο υποστηρίζουν ότι τον Κυριάκο Μητσοτάκη απασχολεί πολύ η...
τροπή που έχει πάρει η συζήτηση για το αν η Θεία Κοινωνία μπορεί να οδηγήσει σε εξάπλωση του κορωνοϊου.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές δεν κρύβουν τη δυσφορία τους για τους βουλευτές της ΝΔ που σπεύδουν ως... άλλοι λοιμωξιολόγοι, να καθησυχάσουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Θεία Μετάληψη - προς άγραν ψήφων από το «χριστεπώνυμο» πλήρωμα, προφανώς.

Τούτου δοθέντος, δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να προχωρήσει σε παρέμβαση για την Θεία Κοινωνία, έστω κι αν δυσαρεστήσει κομμάτια της κοινωνίας, αλλά και της Εκκλησίας. Εκκρεμεί ένα τηλεφώνημα προς «συνεννόηση» με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο και, μόλις γίνει αυτό, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει παρέμβαση, καλώντας τους πολίτες να το σκεφτούν διπλά και τριπλά πριν κοινωνήσουν. Κι αυτό όχι γιατί είναι μεταρρυθμιστής ή οπαδός του ορθού λόγου, αλλά διότι στο Μαξίμου φοβούνται πως αν εξελιχθεί σε πανδημία ο κορωνοϊός, τότε κάποιοι θα ζητήσουν τον λογαριασμό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αιδήμονα σιωπή απέναντι στην Εκκλησία.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: