6.3.20

Σκέψεις για αναβολή του συνεδρίου λόγω κορονοϊού...


... γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ...
Οι πρώτες σκέψεις για πιθανή αναβολή του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού γίνονται σύμφωνα με πληροφορίες στην Κουμουνδούρου, παρά το γεγονός ότι ...η σύγκληση του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος της Αριστεράς αργεί ακόμη.

Βάσει του προγραμματισμού το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το τετραήμερο 14 με 17 Μαΐου, ωστόσο κάποιοι προνοητικοί θέτουν ήδη στο τραπέζι το ενδεχόμενο αναβολής του για μερικές εβδομάδες αργότερα, καθώς η συγκέντρωση σε έναν χώρο χιλιάδων συνέδρων και στελεχών θα ήταν ό,τι χειρότερο εάν δεν έχει περιοριστεί μέχρι τότε η εξάπλωση της γρίπης.

Ο αντίλογος από την άλλη πλευρά είναι πως μέχρι τη διεξαγωγή του συνεδρίου έχουμε ακόμη δύο μήνες και μέχρι τότε μπορεί να έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση, οπότε καλό θα ήταν να περιμένουμε.

Συν τοις άλλοις, τυχόν αναβολή για μερικές εβδομάδες αργότερα θα σήμαινε ότι θα διεξαγόταν μέσα στο καλοκαίρι κάτι που κανείς δεν θα είχε τη δέουσα απήχηση. Θυμίζουμε πάντως ότι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ανέβαλλε το δικό της συνέδριο που θα διεξαγόταν αυτές τις μέρες (5 με 8 Μαρτίου).

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «λαμβάνοντας υπόψιν τις εξελίξεις σχετικά με τη σοβαρότητα των κρουσμάτων του κορονοϊού, η οργάνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αναβάλλει το Συνέδριο της. Θα ανακοινωθούν σύντομα νέες ημερομηνίες διεξαγωγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: