5.3.20

Αναρμόδια η προανακριτική...


... για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου Παπαγγελόπουλου...
Κατέρρευσε το σενάριο της διεύρυνσης του κατηγορητηρίου για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου καθώς η προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής δηλώνει αναρμόδια και παραπέμπει το θέμα στην Ολομέλεια αμελλητί, χωρίς αξιολόγηση. Ουσιαστικά, με την απόφαση αυτή πάμε για...
σύσταση νέας προανακριτικής.

Θυμίζουμε πως χθες, το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής, όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, απέρριψε την αυτόματη επέκταση του κατηγορητηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και ενώ σήμερα καταθέτει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς που λίγο πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη εξέτασή του δήλωσε: «Η εξελισσόμενη προσπάθεια για διεύρυνση κατηγορητηρίου αποτελεί μια ομολογία ήττας και μια παραδοχή ότι η ιστορία της Νovartis κάθε άλλο παρά σκευωρία ήταν».

Την κλήτευση του υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε η πλειοψηφία των μελών της επιτροπής (Ν.Δ.-ΚΙΝ.ΑΛΛ.) ύστερα από την κατάθεση του Σ. Μιωνή ο οποίος αναφέρθηκε στην παρουσία του κατά τη διάρκεια συνάντησης διαμεσολάβησης για την επίλυση διένεξης του ίδιου με την εφημερίδα «Δημοκρατία», το 2016 στο μέγαρο Μαξίμου.


Πριν από λίγο, στην επιτροπή, κατατέθηκε η συμφωνία που έγινε μεταξύ της εφημερίδας «Δημοκρατίας» και του Σ. Μιωνή (2013) 

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: