4.3.20

Ο Κωστής Χατζηδάκης υιοθετεί θέσεις ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό!...


Με σαφή τρόπο ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, αναιρεί τους χθεσινούς πανηγυρισμούς του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος υποδεχόμενος τους Ευρωπαίους αξιωματούχους στον Έβρο θεώρησε… πως έχει τους Ευρωπαίους στο πλάι του.

Εννοείται βέβαια πως...
χθες οι Ευρωπαίοι «φίλοι μας» δεν υποσχέθηκαν τίποτα (πέραν χρηματικής και υλικής στήριξης), ενώ προτίμησαν να αφήσουν την Τουρκία στο απυρόβλητο και να δηλώσουν μάλιστα πως δεν είναι εχθρός μας…

Αντίθετα ωστόσο ο Κωστής Χατζηδάκης σε σημερινές δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ αποδομεί την φιέστα στον Έβρο υιοθετώντας στην ουσία θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η #ΕΕ δεν μπορεί να παίζει με την #Τουρκία επ’ άπειρον! Αν στις επόμενες μέρες δεν βρεθεί λύση για το #μεταναστευτικό, θα πρέπει να επιβληθούν στην Τουρκία κυρώσεις. Όχι για το θεαθήναι, αλλά ουσιαστικές που να δείχνουν ότι τα 27 κράτη-μέλη της ΕΕ εννοούμε τις διακηρύξεις μας», γράφει σε tweet του.

Και αν δεν το κατάλαβαν καλά, ο κ. Χατζηδάκης λέει απλά, πως οι λέξεις είναι φούμαρα, αν δεν υπάρχουν κυρώσεις

Αναλυτικά στο ηχητικό που συμπεριλαμβάνεται ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει:


Τελικά, μπορεί να μην ξέρουμε τι θέλει ο πρωθυπουργός στο μεταναστευτικό και ποια είναι η πολιτική του, αλλά γνωρίζουμε ποιες είναι οι απόψεις του υπουργού του, τουλάχιστον οι σημερινές...

Μπορεί να άκουσε τον Αλέξη Τσίπρα στο Mega...



documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: