23.3.20

Στη φυλακή ο αστυνομικός...

... για τη δολοφονία των δύο γυναικών...
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά τη σημερινή απολογία του στην ανακρίτρια ο 35χρονος αστυνομικός, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα πυροβόλησε και σκότωσε έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά την εν διαστάσει γυναίκα του και τη φίλη της.

Ο...
κατηγορούμενος δήλωσε απολογούμενος μετανιωμένος για την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη, αλλά σύμφωνα με τους συνηγόρους του, Απόστολο Λύτρα και Γεώργιο Κριεμάδη, υπεβλήθη αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του δράστη του διπλού φονικού, ο οποίος επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες απολογούμενος φέρεται να ισχυρίσθηκε ότι αιτία της διπλής δολοφονίας ήταν τα εμπόδια που υποστηρίζει πως του έβαζε το θύμα στην επικοινωνία με τα ανήλικα παιδιά τους, τα οποία η άτυχη γυναίκα είχε στείλει στη Θήβα στους γονείς της.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ισχυρίστηκε πώς δεν θυμάται ακριβώς τι έγινε εκείνη την ημέρα, υποστήριξε πως βγήκε εκτός εαυτού, καθώς η πρώην σύζυγός του με την οποία είχε χωρίσει τον περασμένο Δεκέμβριο, του δημιουργούσε προβλήματα στην επικοινωνία με τα παιδιά τους, πέντε και οκτώ ετών.

Πήγε στο σούπερ μάρκετ όχι γιατί είχε σκοπό να τη σκοτώσει αλλά για να συζητήσουν για τα παιδιά που έπρεπε να πάρει την.επόμενη ημέρα αλλά εκείνη τα είχε στείλει στη Θήβα στους γονείς της.

Θόλωσε, υποστήριξε, όταν του είπε «Θα κάνω ό,τι θέλω».

«Είχα τρελαθεί. Δεν έβλεπα τα παιδιά μου. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν, σκεφτόμουν μόνο τα παιδιά και τη σύζυγό μου που αγαπούσα ακόμα».

Στο γιατί σκότωσε και τη φίλη της συζύγου του, ο 35χρονος ενώπιον του ανακριτή δεν έδωσε κάποια εξήγηση.

«Δεν την γνώριζε, την είχε δει μια φορά τυχαία σε νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό του», φέρεται να υποστήριξε, ανακαλώντας τα όσα προανακριτικά είχε πει, ότι επειδή «αγαπούσε ακόμα τη γυναίκα του, την είχε παρακολουθήσει κάποιες φορές και την είχε δει με τη φίλη της να ξεσαλώνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: