10.3.20

Πώς ο ζήλος της δημοσιογράφου γελοιοποιεί το θέμα του κορωνοϊού...


 ...μεταδίδοντας επικίνδυνες πληροφορίες...
Ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA καταγράφει τις αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών εξαιτίας του κορωνοϊού και παρουσιάζει τα μέτρα αυτοπροστασίας που συστήνουν οι Αρχές… Ο ζήλος όμως της δημοσιογράφου είναι τόσο ισχυρός που γελοιοποιείται το θέμα, ακυρώνεται το ρεπορτάζ και...
ταυτόχρονα μεταδίδονται επικίνδυνες πληροφορίες!

Η ρεπόρτερ με την κάμερα του καναλιού επιλέγει για τις ανάγκες της ενημέρωσης να βρεθεί σε ένα σχολείο την ώρα που συνεργείο πλήρως εξοπλισμένο και προστατευμένο (σύμφωνα με τα πρωτόκολλα), ψεκάζει αίθουσες, θρανία, καρέκλες, ενώ η ίδια χωρίς μάσκα, γάντια (μιας χρήσης) ή άλλα μέτρα προστασίας δίπλα τους κάνει τον on της!

Δυστυχώς όμως εκτός από το γελοίο του πράγματος, υπάρχει και το επικίνδυνο (αν το ρεπορτάζ δεν είναι στημένο)… Και πάλι όμως, είναι απαράδεκτο να μεταδίδεται η εικόνα της δημοσιογράφου ενός αδειοδοτημένου σταθμού εθνικής εμβέλειας να αγνοεί με αυτόν τον τρόπο τους κανόνες υγιεινής και προστασίας, να αδιαφορεί για τους κινδύνους (που βάζει τον εαυτόν της και τους γύρω της), κι όλο αυτό – επαναλαμβάνουμε, να μεταδίδεται από το δελτίο ειδήσεων που υποτίθεται ενημερώνει τους πολίτες για τα μέτρα αυτοπροστασίας από τον κορωνοϊό! Αίσχος!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: