4.2.20

Τόσα χρόνια δεν τους πείραζε ο γαλέος...

Είναι προφανές ότι τα τελευταία χρόνια η δημοσιογραφία έχει χωριστεί σε στρατόπεδα και η κόντρα μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών ολοένα και γίνεται μεγαλύτερη. Είναι επίσης προφανές ότι η προπαγάνδα έχει νικήσει και...

μάλιστα θριαμβευτικά τον αγώνα κόντρα στην ενημέρωση και μόνος δείκτης επιτυχίας είναι τα «κλικ», πολλά εκ των οποίων έρχονται... έπειτα από παραπλάνηση. 

Φαινόμενα σαν και το σημερινό με το τουλάχιστον αστείο (ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός) άρθρο... κόλαφο για τον Θοδωρή Ζαγοράκη που φιλοξένησε το protothema.gr έρχονται να μας θυμίσουν ότι κάποιοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξεφτιλίζονται αρκεί να γίνει η δουλειά. Κι όπου δουλειά, η προπαγάνδα του κόμματος. 

Στο Πρώτο Θέμα λοιπόν ουδέποτε ενοχλήθηκαν τόσα χρόνια που ο Ζαγοράκης είχε κάνει ερωτήσεις μόνο για τον ΠΑΟΚ και τον γαλέο στην ευρωβουλή. Ουδέποτε ένιωσαν την ανάγκη να το αναδείξουν ως πρόβλημα και να αναρωτηθούν ποιος ο λόγος να ψηφίζει ο κόσμος τον συγκεκριμένο υποψήφιο. Ουδέποτε διανοήθηκαν να ειρωνευτούν τον αρχηγό της εθνικής που σήκωσε το Euro. 

Το θυμήθηκαν μόνο όταν ο Ζαγοράκης έκανε την... κουτσουκέλα. Και τώρα δεν έχουν πρόβλημα να τον ταϊσουν στους γαλέους. 

Όταν μέχρι και η ντροπή κοκκινίζει για το επίπεδο «δημοσιογραφίας»...

ΥΓ. Είχαν και άγχος στο Πρώτο Θέμα μην και τους κλέψει κανείς το αριστούργημα που φρόντισαν να μας απειλήσουν τους υποψήφιους αντιγραφείς με τα κόκκινα γράμματα κάτω από τον τίτλο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: