14.2.20

Δεν ξεχνάμε...

Οποιαδήποτε συζήτηση περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ξόρκισε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, δηλώνοντας στον Σκάι ότι «το θέμα δεν υφίσταται καν».

Ειδικότερα, ο...
κ.Χριστοδουλάκης υποστήριξε ότι «εμείς δεν μπορούμε να συνομιλήσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν ξεχνάμε. Δεν ξεχνάμε τι έχει γίνει μέσα στην κρίση και τον τρόπο που αντιπολιτεύτηκε ο καθένας, με τα Ζάππεια οι μεν και με τις πλατείες παρέα με την Χρυσή Αυγή οι δε. Δεν ξεχνάμε ποιοι έχτισαν πολιτικές καριέρες εις βάρος της εθνικής προσπάθειας.

Nομιμοποίησαν τη διακυβέρνηση Καραμανλή ως κυβερνητική και μετά ως κομματική συνιστώσα. Ποιοι εφάρμοσαν τη χειρότερη μνημονιακή πολιτική παίζοντας τη χώρα στα ζάρια». 

Συνέχισε, δε, λέγοντας ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν σοβαρές πολιτικές διαφοροποιήσεις, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αποτινάξει από πάνω του τη δημαγωγία και τον λαϊκισμό, σε μία προσπάθεια αν μη τι άλλο να καθησυχάσει στελέχη του κόμματος που αντέδρασαν στις φημολογίες, αλλά και μεγάλη μερίδα της βάσης που προβληματίστηκε έντονα...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: