25.2.20

Αγορεύσεις και απαγορεύσεις...

Η (φιλελεύθερη) κυβέρνηση προτίθεται να απαγορεύσει τη διαφήμιση των προϊόντων  τύπου “Live καζίνο”, “poker” και “φρουτάκια” των εταιρειών που θα αποκτήσουν τη σχετική άδεια.

**Σε μια εποχή που οι 6 σταθμοί εθνικής εμβέλειας θα καίγονται για να...
βρουν έσοδα για να συντηρηθούν.

**Το έχουν σκεφτεί καλά οι αποφασίζοντες; Έχουν ενημερώσει τους εκπροσώπους των σταθμών στις συζητήσεις που έχουν;

**Η κατάργηση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής συνιστά πρόβλημα για τη λειτουργία των ΜΜΕ, ενώ την ίδια ώρα το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης που συστάθηκε, επεκτείνεται και στο πεδίο των άλλων υπουργών, προκαλώντας εκνευρισμό…

**…Διότι όλα “θα γίνουν” ψηφιακά, οπότε τα συγχαρητήρια και τη δημοσιότητα την εισπράττει άλλος υπουργός, από εκείνον που έχει κάνει τη δουλειά.

**Γενικά  στην κυβέρνηση επενδύουν όλο και περισσότερο στην δημοσιότητα και λιγότερο στο παραγόμενο έργο.

**Χθεσινή εικόνα από το δελτίο του Mega: Το πλάνο στο σχολιαστή  με την κάμερα να κοιτάει την πλάτη της παρουσιάστριας.

**Σε πρεμιέρα χθεσινής εκπομπής- σε άλλο κανάλι όπου θα έπρεπε να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή-  παρακολουθήσαμε τον έναν εκ των δύο καλεσμένων να φοράει τζιν παντελόνι, με κόκκινη έντονη “κορδέλα”, στην οποία με τεράστια γράμματα αναφερόταν, το όνομα του σχεδιαστή.

**Η “αναφορά” αυτή, κράτησε καθόλη τη διάρκεια της, χωρίς να γίνει αναφορά σε τοποθέτηση προϊόντος.

**Δεν το είδε κανείς στο μηχανισμό;Ο δημοσιογράφος , ο αρχισυντάκτης, ο σκηνοθέτης, ο έλεγχος ποιότητας του φορέα, ή  ο διευθυντής προγράμματος;

**Οι “Πανθέοι” έρχονται στην ΕΡΤ, σύμφωνα με το enikos.gr.  Θυμίζουμε τον πανικό που υπήρξε επί ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ο φορέας, είχε επιλέξει να γυρίσει το 2017 ιστορικού περιεχομένου σειρά.

***Σημειώνουμε, πως η εκπομπή που δεν έχει παρουσιαστή, υπάρχει από την εποχή της ΝΕΡΙΤ ιαι είναι τα “Στέκια” του αείμνηστου Νίκου Τριανταφυλλίδη. Εξαιρετικής ποιότητας ακόμη και σήμερα, όπου πρωταγωνιστές, αληθινοί, είναι οι καθημερινοί άνθρωποι.

**Και στάση εργασίας στην “Αυγή” και στο www.avgi.gr, καταγγελίες για το “Documento”, από το σωματείο, στο οποίο συγκυβερνά η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

**Κάποια μέρα θα ξυπνήσει ο Α. Τσίπρας και δεν θα υπάρχει η Κουμουνδούρου...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: