8.2.20

Υπουργός Αμυνας ήταν ο Καμμένος κι όχι ο Παναγιωτόπουλος...



Πατούλης: Εχουμε τους περισσότερους θανάτους στην Ευρώπη...
Γιατί δεν έκανε η ΝΔ, αυτό που έκανε ο Καμμένος, να πετάξει στεφάνι στα Ιμια, αναρωτήθηκε ο Σπύρος Γκουτζάνης στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" με τον Γιάννη Παπαδόπουλο (BLUE SKY).

Και πρόσθεσε, πως, τότε έβγαινε και έκανε κριτική, ενώ τώρα έχει γκριζοποιήσει την...
περιοχή. Την πράξη του Καμμένου στα Ιμια επικρότησε κι ο σχολιαστής της εκπομπής, Σωτήρης Ξενάκης. 

Υπερ του πρώην υπουργού Άμυνας εκφράστηκαν στις τηλεφωνικές τους παρεμβάσεις και τηλεθεατές λέγοντας, "υπουργός Αμυνας ήταν ο Πάνος Καμμένος κι όχι ο κ. Παναγιωτόπουλος που είναι σήμερα".

Λίγο αργότερα, σε άλλο θέμα (στα εμβόλια) ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, είπε, πως, η Ελλάδα, συγκριτικά με τον πληθυσμό της, έχει τους περισσότερους θανάτους στην Ευρώπη. 

Και υπογράμμισε, πως, όσοι δεν έχουν κάνει εμβόλιο, μπορούν να πάνε να το κάνουν και τώρα, γιατί το πρόβλημα με την γρίπη, μπορεί να κρατήσει ίσως και μέχρι τον Απρίλιο. 

Στην ερώτηση του παρουσιαστή, γιατί δεν ήταν φέτος αποτελεσματικά τα εμβόλια, απάντησε, πως, αυτό οφείλεται στην μετάλλαξη του ιού.  

Επι τη ευκαιρία τον ρώτησαν για το Προσφυγικό και απάντησε, πως, ο Μητσοτάκης είπε στους Περιφερειάρχες να βάλουν πλάτη. Αλλά, κανένας δεν τον ρώτησε και πεταξε το μπαλάκι στο Μηταράκη: Αυτός είναι υπεύθυνος τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: