12.2.20

Κράτησε την υπόσχεση για τον μισθό της η Μονογυιού;...

ΒΙΝΤΕΟ

Η Κατερίνα Μονογυιού, της οποίας μία πρόσφατη ομιλία στη Βουλή έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, μπήκε στη Βουλή για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο. Όμως η νέα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν για...
πρώτη φορά υποψήφια, αλλά για πέμπτη, καθώς συμμετείχε στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012, αλλά και σε αυτές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015.

Οι γνωρίζοντες καλά τα των Κυκλάδων λένε πως σε κάθε περίπτωση η κα. Μονογυιού πραγματοποιούσε μια πολύ δυνατή προεκλογική εκστρατεία, με περιοδείες σχεδόν σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Και μπράβο της.

Η Κατερίνα Μονογυιού, προκειμένου, όμως, να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών που την άκουγαν στις ομιλίες της πριν τις εκλογές του 2015, δεσμευόταν – μεταξύ άλλων – πως εφόσον εκλεγεί ένα μέρος της αποζημίωσής της θα το δίνει σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, αναφέροντας πως πρότυπό της είναι ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο οποίος ως γνωστόν είχε αρνηθεί τον μισθό του κυβερνήτη.

Η Κατερίνα Μονογυιού είχε αποκαλύψει, μάλιστα, πως το ίδιο έκανε τότε τόσο ο Γιάννης Βρούτσης, όσο και ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά δεν το είχαν πει δημόσια ποτέ...

Μανώλης Καλουδάς

Δείτε το βίντεο στο altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: