4.2.20

Κλήση Τουλουπάκη ως ύποπτη...

...και όχι ως μάρτυρα ζητούν Ν.Δ.-ΚΙΝ.ΑΛΛ....

Να κληθεί η Ελένη Τουλουπάκη ως ύποπτη και όχι ως μάρτυρας στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ζήτησαν στη...
σημερινή συνεδρίαση Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής.

Συγκεκριμένα, ο εισηγητής του ΚΙΝ.ΑΛΛ., Βασίλης Κεγκέρογλου, υπέβαλλε γραπτό αίτημα με το οποίο υποστηρίζει ότι από τις μέχρι σήμερα εργασίες της επιτροπής έχουν προκύψει ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων από την επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνέχεια ο Θάνος Πλεύρης ζήτησε να ανακληθεί η προηγούμενη πράξη κλήτευσης της κ. Τουλουπάκη και να εκδοθεί νέα.

Η πρόταση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρου Λάππα, ο οποίος σημείωσε ότι η επιτροπή, που σκέφτεται αν θα καλέσει την εισαγγελέα ως κατηγορούμενη, είχε καλέσει ως μάρτυρα τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis, Κωνσταντίνο Φρουζή, που ήταν ήδη ύποπτος για την υπόθεση. 

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις εξαίρεσης της κ. Τουλουπάκη έχουν απορριφθεί από τους θεσμούς της Δικαιοσύνης, ενώ η ίδια επιλέχτηκε από τους λειτουργούς για δεύτερη θητεία...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: