5.2.20

Άδικα ελπίζει ο Αντώναρος...

Ο Neo ήδη από προχθές αποκάλυψε στους αναγνώστες του ότι την περασμένη Παρασκευή, υπήρξε λόγος σοβαρός που κανένας κυβερνητικός αξιωματούχος δεν τίμησε τη μνήμη των τριών πεσόντων στα Ίμια με τη ρίψη στεφανιού πάνω από τις βραχονησίδες.

Μάλιστα, στο...
αποκαλυπτικό του ρεπορτάζ (Ίμια: Χωρίς στεφάνι με... «εντολή Μαξίμου»), o Neo σημείωνε ότι «το θέμα έφτασε ως το Μέγαρο Μαξίμου, όπου αποφασίστηκε να μην πετάξει πάνω από τη βραχονησίδα κυβερνητικός αξιωματούχος και να μην υπάρξει ρίψη στεφάνου στην θάλασσα, καθώς κάθε χρόνο οι Τούρκοι ενοχλούνται πάρα πολύ απ’ αυτό, θεωρώντας τα Ίμια περιοχή «αμφισβητούμενης εθνικής κυριαρχίας». Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής επιθυμούσε να τιμήσει την μνήμη των τριών πεσόντων στα Ίμια».

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, λοιπόν, «ανεβάζοντας» αυτό το ρεπορτάζ στην σελίδα του στο facebook, έσπευσε να εκφράσει την ελπίδα του πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. «Θέλω να ελπίζω ότι η πληροφορία αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αλίμονο αν ακολουθούμε πολιτική appeasement -σε απλά ελληνικά καλοπιάσματος- προς την Τουρκία. Οι θωπείες είναι υποχώρηση όταν πρόκειται για κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή.

Μόνο που άδικα ελπίζει ο Ευάγγελος Αντώναρος ότι το ρεπορτάζ του Neo δεν ευσταθεί. Καίτοι ο Neo καταλαβαίνει απολύτως ότι ο κ. Αντώναρος επί της ουσίας δεν εξέφρασε αμφιβολίες για την εγκυρότητα του Neo, αλλά για την... αποφασιστικότητα της κυβέρνησης, οφείλει να αποκαλύψει ότι η σχετική πληροφορία είναι «δεμένη» από τρεις μεριές και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: