8.1.20

Νέες εντάσεις στη δίκη ηθοποιού - ταξιτζή...


Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκε και χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, μετά τη διακοπή των συνεδριάσεων λόγω εορτών, η δίκη του ηθοποιού Γιώργου Καρκά, που κατηγορείται για υπόθεση βιασμού 24χρονου οδηγού ταξί τον Νοέμβριο του 2018.

Κατά τη...
διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας επικράτησε και πάλι ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ δεν έλειψαν και οι φωναχτές παρεμβάσεις του κατάμεστου ακροατηρίου υπέρ του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Στη μαρτυρική της κατάθεση, η αρραβωνιαστικιά του νεαρού οδηγού ταξί υποστήριξε ότι ο σύντροφός της λέει την αλήθεια, ενώ στον αντίποδα ο πατέρας του κατηγορουμένου εμφανίστηκε πεπεισμένος για την αθωότητα του γιου του.


Αναλυτικότερα, η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση της αρραβωνιαστικιάς του ταξιτζή η οποία υποστήριξε:

«Ηρθε στον χώρο που βρίσκομαι, ήταν χάλια, υποβασταζόμενος από φίλο του. Μου είπε ότι ο πελάτης τού έριξε κάτι, ότι βρέθηκαν σε ένα δασάκι, έχασε τις αισθήσεις του κι όταν ξύπνησε το παντελόνι του ήταν ξεκούμπωτο και είδε τον πελάτη να του χαϊδεύει τις ρώγες».

Αναφέρθηκε δε στο σοκ που υπέστη ο 24χρονος όταν την επόμενη ημέρα η ιατροδικαστής, στην οποία πήγαν ύστερα από υπόδειξη των αστυνομικών, τον ενημέρωσε για τα ευρήματά της. «Ακούω ουρλιαχτά, βγήκε ωρυόμενος “τι μου κάνανε”, έκλαιγε, ήταν σε άθλια κατάσταση... μας είπαν ότι τον έχουν πειράξει από πίσω με θλον όργανο».

Η μάρτυρας χαρακτήρισε τον σύντροφό της αφελή, που δέχτηκε να τον κεράσει καφέ ο κατηγορούμενος, ενώ τόνισε:

«Τρία χρόνια είμαστε μαζί, δεν έχω καμία αμφιβολία για την ειλικρίνειά του».

«Βρίσκομαι εδώ γιατί έχω πειστεί για την αθωότητα του παιδιού μου, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ να τον υπερασπιστώ σε ένα τόσο βαρύ κακούργημα», δήλωσε ο πατέρας του ηθοποιού, Αντώνης Καρκάς, καταθέτοντας στη συνέχεια. «Δεν είναι δυνατόν ο Γιώργος, που δεν πειράζει μύγα, να έχει κάνει τέτοιο πράγμα και γι’ αυτό κι έχω φέρει αποδείξεις».

Για τη μοιραία νύχτα και για όσα διαδραματίστηκαν στο αλσύλλιο πίσω από τη Γεωπονική είπε πως και τρίτο άτομο πλησίασε το ακινητοποιημένο ταξί και συνομίλησε με τον οδηγό και έκανε λόγο για πλημμελή έρευνα των αστυνομικών, που δεν κατέσχεσαν το κύπελλο με τον καφέ, στο οποίο -σύμφωνα με τον 24χρονο ταξιτζή- του έριξε ο κατηγορούμενος ναρκωτική ουσία.

«Υπέστη τρία διαδοχικά σοκ»
Η ψυχολόγος Χριστίνα Αντωνοπούλου, που εξέτασε το φερόμενο θύμα, υποστήριξε πως υπέστη τρία διαδοχικά σοκ.

«Είχε στο ταξί έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, για τον οποίο δεν γνωρίζει εάν είναι ζωντανός, και μετά μαθαίνει ότι υπήρχαν κάποιες ουσίες που μπορεί να έχει πιει και αυτός με τον καφέ του και έχουμε τον εγκέφαλο να διεγείρεται για δεύτερη φορά. Βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν είναι ελεγχόμενη και στην πορεία το τρίτο σοκ έρχεται όταν μαθαίνει ότι έχει βιαστεί».

Αναφερόμενη δε στον κατηγορούμενο κι επιχειρώντας να σκιαγραφήσει το προφίλ του με βάση όσα του αποδίδονται η κ. Αντωνοπούλου είπε:

«Το θλον όργανο με το οποίο έγινε ο βιασμός δείχνει ότι είχε στόχο την ταπείνωση, τον έλεγχο και την πειθαρχία του υποκείμενου του πόθου».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: