9.1.20

Για... διπλό εκτόξευσης στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός...

Με... αποστολή στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι (21:45, Novasports 2HD) ξεκινά ο β' γύρος της Euroleague για τον Παναθηναϊκό.

Μία εβδομάδα μετά το τεράστιο διπλό στο Καλίνινγκραντ επί της ΤΣΣΚΑ και λίγες ημέρες ύστερα από την ήττα στο πρωτάθλημα από την...
ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός έχει ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι στο πρόγραμμα του: αυτό με την Αρμάνι του Έτορε Μεσίνα στο Μιλάνο για την 18η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» είναι σταθερά εντός 6άδας με ρεκόρ 10-7 και θέλουν μία νίκη, που μπορεί να αποδειχθεί αποφασιστικό βήμα πρόκρισης δεδομένου πως θα αφήσει την 7η Αρμάνι (ρεκόρ 9-8) δυο νίκες πίσω του και πιθανότατα θα έχει και την διαφορά αφού είχε ηττηθεί μόλις με -1 στο ματς του ΟΑΚΑ.

Φυσικά, το έργο των «πρασίνων» δεν θα είναι εύκολο αφού αντιμετωπίζουν μια ομάδα με ταλέντο και τεράστιο κίνητρο μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πάντως, όλα δείχνουν ότι δεν θα αγωνιστεί ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ υπάρχουν και... εσωτερικοί τριγμοί στην ομάδα.

Ο Ρικ Πιτίνο, που έχει όλα τα «όπλα» του διαθέσιμα, δήλωσε για την αναμέτρηση: «Υπάρχουν πολλά “κλειδιά” όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα όπως η Αρμάνι Μιλάνο. Έχουν πολύπλοκους τρόπους επίθεσης αλλά και άμυνας. Παίζουν άμυνες ζώνης αλλά και man to man. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, τομέα στον οποίο δεν πήγαμε καλά στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, από την οποία δεχθήκαμε πολλά τρίποντα, κάτι που δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω πως το συγκεκριμένο ματς ήταν περισσότερο για να προετοιμαστούμε και σίγουρα η ΑΕΚ σούταρε πραγματικά πολύ καλά. Στο παιχνίδι με την Μιλάνο θέλουμε να αποφύγουμε τα πολλά τρίποντα της αντιπάλου ομάδας και να προστατεύσουμε την περιφέρειά μας».

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 9/1

Άλμπα Βερολίνου - Μακάμπι 21:00
Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός 21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Ζαλγκίρις 22:00
Μπασκόνια - Φενέρμπαχτσε 22:00

Παρασκευή 10/1

Χίμκι - Ζενίτ 19:00
Μπάγερν Μονάχου - ΤΣΣΚΑ 21:30
Βιλερμπάν - Ερυθρός Αστέρας 21:45
Βαλένθια - Ολυμπιακός 22:00
Μπαρτσελόνα - Εφές 22:00...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: