9.1.20

Βόμβα στην ΑΕΚ, έχασε τον Σαντ Ρος που πήγε ΤΣΣΚΑ!...

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε μισό εκατομμύριο στην ΑΕΚ κι έκανε δικό της τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, σε μία είδηση - «βόμβα» για την «Ένωση»! Ποια τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας.

Οι μεγάλες εμφανίσεις του Κουβανού γκαρντ-φόργουορντ της ΑΕΚ τού έδωσαν τελικά το εισιτήριο για...
ένα τεράστιο συμβόλαιο στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ, που είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, αναθερμάνθηκε και η πρόταση 500 χιλιάδων ευρώ στέλνει τον παίκτη στην Μόσχα παρά τις προσπάθειες για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Ο Σαντ Ρος ανέβασε, τη φετινή σεζόν, την απόδοσή του σε άλλο level κι αυτό τον κατέστησε διακαή πόθο του Ιτούδη για να αντικαταστήσει τον τραυματία Ουίλ Κλάιμπερν. 

Η προσπάθεια της ΤΣΣΚΑ για την απόκτησή του είχε ξεκινήσει με προτάσεις 200 και 300 χιλιάδων ευρώ στην ΑΕΚ, αλλά πλέον αυτή ανέβηκε στις 500 χιλιάδες και η συμφωνία επετεύχθη κατ' όπιν κι επιθυμίας του παίκτη, που εκτίμησε ότι στα 28 του χρόνια είναι η στιγμή για το πολύ μεγάλο βήμα.
  
Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ έκανε την προσπάθειά της να τον κρατήσει προτείνοντάς του αναπροσαρμογή συμβολαίου, που θα του απέφερε 100 χιλιάδες παραπάνω για φέτος και 200 για του χρόνου, όταν και η ομάδα θα χτιζόταν γύρω του. Τελικά, αυτή η προσπάθεια δεν άλλαξε τα δεδομένα.

Το συμβόλαιό του στην ΤΣΣΚΑ, πέρα το φετινό ποσό που θα λάβει, θα του αποφέρει για την επόμενη σεζόν 700 χιλιάδες. Η ΑΕΚ, στην πρώτη πώλησή της επί εποχής Μάκη Αγγελόπουλου, έλαβε τις 500 χιλιάδες, ενώ θα έχει και το όφελος των 200 χιλιάδων από το συμβόλαιο του παίκτη. 

O δίμετρος παίκτης, που υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου έγινε πόιντ γκαρντ, μετρούσε μέχρι σήμερα 12.9 πόντους, 6.7 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ ανά παιχνίδι στο Basketball Champions League...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: