29.1.20

Ο Παπανδρέου απάντησε πρώτος στην πρόταση Κοτζιά...

Επιστολή-απάντηση προς τον Νίκο Κοτζιά και την πρωτοβουλία του για διάλογο των προοδευτικών δυνάμεων με στόχο τη συγκρότηση ενός «προοδευτικού μετώπου» απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, απέστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η επιστολή-απάντηση του προέδρου του...
ΚΙΔΗΣΟ, μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», ήταν η πρώτη που έλαβε ο επικεφαλής του «Πράττω», πριν δηλαδή απαντήσει ακόμα και ο Αλέξης Τσίπρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Κοτζιάς είχε αποστείλει επιστολές προς ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25, αλλά και στο ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου, παρότι η Κίνηση του πρώην πρωθυπουργού είναι ενταγμένη στο ΚΙΝΑΛ.

Το περιεχόμενο της απάντησης του Γιώργου Παπανδρέου στην πρόταση για τη συγκρότηση «προοδευτικού μετώπου» δεν έχει διαρρεύσει, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης αναφέρει πως θα εξεταστεί και θα συζητηθεί. Είναι δε φανερό πως η τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού στο συγκεκριμένο θέμα θα είναι κομβικής σημασίας για τις εξελίξεις. 

Στην επιστολή του επικεφαλής του «Πράττω», πάντως, δεν έχει απαντήσει ακόμα το ΚΙΝΑΛ, ούτε το ΚΚΕ, με τον Περισσό, πάντως, να είναι κατηγορηματικά αντίθετος σε μια τέτοια πρωτοβουλία...

Βασίλης Σκουρής

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: