7.1.20

Παρέμβαση Παπαδημούλη κατά των τάσεων...

Μπορεί να είναι ένα από τα πλέον κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια, ωστόσο ο Δημήτρης Παπαδημούλης έχει αποφασίσει να βρίσκεται μακριά από τον ρόλο του «τασάρχη». Αντιθέτως, ο...

αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής έχει αποφασίσει να βγει μπροστά εν όψει του Συνεδρίου όχι για λογαριασμό κάποιας τάσης, αλλά… ηγούμενος της εσωκομματικής εκστρατείας για την κατάργησή τους!

Αυτό αποκάλυψε, εξάλλου, με συνέντευξή του στο news247, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος «δεν συμμετέχει εδώ και καιρό σε κάποια τάση» αλλά και πως οι τάσεις δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών.

«Οι σημερινές τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η νέα τάση με πρωτοβουλία ορισμένων Πασοκογενών, δεν αντιστοιχούν εδώ και καιρό στα επίδικα του παρόντος και του μέλλοντος. Πολύ περισσότερο, όταν συχνά λειτουργούν όχι ως ρεύματα ιδεών, αλλά ως εσωκομματικοί μηχανισμοί. Η μεγάλη πλειοψηφία των σημερινών μελών του ΣΥΡΙΖΑ και πολύ περισσότερο όσων έρχονται να ενταχθούν, δεν ανήκουν σε αυτές τις τάσεις. Προσωπικά, δεν μετέχω εδώ και καιρό σε καμία τάση. 

Υποστηρίζω την ανάγκη ενωτικής ανασύνθεσης του όλου ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας, με βάση τις νέες συλλογικές προκλήσεις, μακριά από λογικές μηχανισμών και αναζήτησης «εσωτερικών εχθρών». Τα όποια νέα ρεύματα ιδεών και προτάσεων προκύψουν, θα πρέπει να προέλθουν γύρω από ιδέες και προτάσεις για το μέλλον και όχι με βάση την προέλευση ή – ακόμα χειρότερα- ως μηχανισμοί γύρω από πρόσωπα, για την κατανομή ισχύος και ρόλων», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης, στέλνοντας το μήνυμα ότι αυτό που απαιτείται δεν είναι το ανακάτεμα της εσωκομματικής τράπουλας, αλλά η αλλαγή… γενικώς του εσωκομματικού παιχνιδιού και της δομής της Κουμουνδούρου...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: