7.1.20

Πώς πείστηκε ο Τσίπρας να δώσει συνέντευξη στο «Βήμα»...

Η προχθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο «Βήμα της Κυριακής» ήταν από τις λίγες φορές που… έγινε είδηση η ίδια, ανεξαρτήτως του αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έβγαλε» ή όχι ειδήσεις με τα λεγόμενά του. 

Εξάλλου, όσοι...
ξέρουν την άκρως συγκρουσιακή σχέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον ιδιοκτήτη του «Βήματος», Βαγγέλη Μαρινάκη, εξεπλάγησαν όταν είδαν το πρωτοσέλιδο της εν λόγω εφημερίδας «κρεμασμένο» στα περίπτερα το περασμένο σαββατοκύριακο. 

Ο Neo πληροφορείται ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο να «κλειστεί» η συνέντευξη, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να είναι Αρτινός, όμως… ξέρει να κρατάει μανιάτικο. Οι διαπραγματεύσεις ήταν διαρκείς, οι διαβεβαιώσεις που αναγκάστηκε να παράσχει η καλή εφημερίδα ήταν σαφείς και το αποτέλεσμα ήταν πως, μόλις στην Κουμουνδούρου πείστηκαν ότι η συνέντευξη Τσίπρα θα ετύγχανε της προβολής που τής έπρεπε, δόθηκε το «πράσινο φως» για να γίνει. 

Μένει, πλέον, να φανεί αν το τελικό «ναι» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο «Βήμα της Κυριακής» ήταν απλώς μία αναλαμπή ή αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκαινίασε, μέσω αυτής, μία νέα στρατηγική προσέγγισης των «εχθρικών» προς τον ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: