24.1.20

Η Μενεγάκη “βλέπει” την επόμενη μέρα...

Για να μην υπάρχουν πολλές απορίες, η Ελένη Μενεγάκη, από όσα μαθαίνουμε, θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο και στο τέλος της σεζόν θα...
αποχωρήσει, χωρίς να μπει σε διαπραγμάτευση.

**Ο Alpha δεν ενημερώθηκε, από τις “Τυπολογίες” αλλά γνώριζε την απόφαση της παρουσιάστριας όπως είναι προφανές.

**Επίσης, η Ε.Μενεγάκη είχε αντιληφθεί τις προθέσεις της διοίκησης του Alpha και γνωρίζοντας τις δικές της πραγματικές δυνατότητες και αποφάσισε να μην μπει σε διαπραγματεύσεις που θα έβλαπταν στο τέλος την ίδια.

**Οπότε, έγκαιρα και έντιμα, ξεκαθάρισε τη θέση της με το κανάλι να μην επιθυμεί την κοινοποίηση της ιστορίας.

**Κανείς, από τις δύο πλευρές δεν είχε υπολογίσει τις “Τυπολογίες”…

**Με το μπόνους των 1,7 εκατ. τηλεθεατών από τις “‘Άγριες Μέλισσες” θα βγει τη Δευτέρα στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

**Η μετακίνηση του “Αποτυπώματος” στις 11.00 το βράδυ, στον ΣΚΑΪ επιτρέπει στους τηλεθεατές να γνωρίσουν εκ νέου τα πλεονεκτήματα του Παύλου Τσίμα στις πολιτικές συζητήσεις. Ημερεύει ως και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

**Η ΕΣΗΕΑ όταν αρχίζει να λειτουργεί ως προσωπικός μηχανισμός διεκδίκησης προσωπικών αιτημάτων και …εκπομπών, κάτι δεν πάει κάλα για το ίδιο το σωματείο.

**Η χθεσινή ανακοίνωση προδίδει την ύπαρξη του μηχανισμού που λειτούργησε για να υπονομεύσει την ΕΡΤ επικρίνοντας διαρκώς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα, από το 2017 και μετά…

** Ο μηχανισμός ,σιώπησε επί μακρόν κατά την άνοδο της ΝΔ στην εξουσία περιμένοντας να δει τις κινήσεις του…

**…και εξέδωσε την πρώτη ανακοίνωση επικρίνοντας τη διοίκηση του φορέα, όταν κατέστη φανερό πως η συνεργασία με τα πρόσωπα, δεν είναι επιθυμητή, παρά τα ένσημα “του αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ”.

**Είναι ένα ακόμη μάθημα για όλους,και ένα μήνυμα και προς τον Αλέξη Τσίπρα για το τι γίνεται στην πραγματικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ...

typologies


Δεν υπάρχουν σχόλια: