23.1.20

Ζητείται ενημέρωση για τον κοροναϊό...

Εκστρατεία για τη σωστή πληροφόρηση του κοινού, ώστε να ενημερωθεί έγκυρα και έγκαιρα για τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση του κοροναϊού που εμφανίστηκε στην Κίνα και εξαπλώνεται ραγδαία, ώστε να μην...
προκληθεί πανικός, ζητά το Κίνημα Αλλαγής. 

Επιπλέον, δεδομένης της αυξημένης επισκεψιμότητας της χώρας μας από επισκέπτες προερχόμενους από την Ασία, η Χαριλάου Τρικούπη θέτει θέμα λήψης μέτρων στις πύλες εισόδου της χώρας (σ.σ. λιμάνια και αεροδρόμια), καθώς και στα νοσοκομεία ανά την επικράτεια.

Με ερώτησή τους προς τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια οι βουλευτές Ανδρέας Πουλάς και Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητούν να μάθουν ποια μέτρα έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων του κοροναϊού στα νοσοκομεία της χώρας και αν έχουν προβλεφθεί μέτρα προφύλαξης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. 

Ρωτούν ακόμα αν σκοπεύει το υπουργείο να λάβει πρωτοβουλία ενημέρωσης του κοινού για τη λήψη μέτρων προστασίας και πρόληψης προς αποφυγή εξάπλωσης του ιού, ενώ ζητούν να μάθουν ποια μέτρα έχει προτείνει ο ΕΟΔΥ για την ενημέρωση των ταξιδιωτών στις πύλες εισόδου της χώρας.

Πρόκειται για ένα θέμα που αφορά τους πάντες και για αυτό αναμένονται απαντήσεις...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: