15.1.20

Για νίκη... μοναξιάς στην εξάδα με Ράουτινς...

Στο πρώτο του παιχνίδι για την «διαβολοβδομάδα», ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν (21:00, Novasports2HD) κι έχει τη δυνατότητα με νίκη να μείνει ξανά μόνος στην 6η θέση. Ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Ράουτινς.

Η ήττα της Αρμάνι στην...
έδρα της Εφές έδωσε την ευκαιρία στους «πράσινους» να περάσουν ξανά μόνοι στην 6η θέση σε περίπτωση που νικήσουν την Μπάγερν. Ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 10-8, ενώ οι Βαυαροί είναι στο 6-12 και θα παίξουν ένα από τα λιγοστά χαρτιά τους αυτη την εβδομάδα, στην Ελλάδα, για να μπουν στη διεκδίκηση μιας θέσης στην 8άδα.

Με αυτό το παιχνίδι, ξεκινά για το «τριφύλλι» μια εξάδα αγώνων (Μπάγερν, Ζαλγκίρις, Βιλερμπάν μέσα, Βαλένθια και Ερυθρός έξω, Ζενίτ μέσα) που ενδείκνυται για ένα καλό σερί, ύστερα από ένα διάστημα με πρόγραμμα-βουνό. 

Όπως δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο, ο Άντι Ράουτινς αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και να κάνει ντεμπούτο στα πράσινα, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπεν Μπέντιλ που ανέβασε πυρετό κι έχασε τη χθεσινή (14/1), τελευταία προπόνηση. Από την πλευρά της, η Μπάγερν του Όλιβερ Κόστιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα κι έχει έρθει στην Ελλάδα με 14 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και ο Τι Τζέι Μπρέι, που ίσως κάνει ντεμπούτο μετά την πολύμηνη απουσία του...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: