24.1.20

Στους «16» του Australian Open η Σάκκαρη...

Ενθουσιασμός στους φίλους του τένις και μεγάλη ικανοποίηση στην ίδια έφερε η πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στους «16» του Australian Open, για πρώτη φορά στην καριέρα της, καθώς...
επικράτησε επί του Νο 11 της παγκόσμιας κατάταξης, της Αμερικανίδας Μάντισον Κις, με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του πρώτου κορυφαίου Grand Slam του 2020.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παραδέχθηκε ότι πάλεψε πολύ για να φθάσει σε αυτό το επίπεδο και ξεκαθάρισε ότι τώρα δεν σκέφτεται το επόμενο ματς με την Πέτρα Κβίτοβα από την Τσεχία, η οποία απέκλεισε με τη σειρά της την Εκατερίνα Αλεξάντροβα από την Ρωσία.

«Σε κάθε Grand Slam τα έδινα όλα, πάλευα πάρα πολύ. Πάντα, όμως, έφτανα μέχρι τον τρίτο γύρο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα στον τέταρτο. Είναι μια μεγάλη ημέρα για μένα, μπροστά σ' αυτό το υπέροχο κοινό.

Η αναμέτρηση με την Κβίτοβα θα είναι άλλο ένα σκληρό ματς, άλλη μια μεγάλη πρόκληση. Έχουμε παίξει πολλές φορές. Τώρα θέλω ν' απολαύσω την ημέρα και να μη σκεφτώ το επόμενο παιχνίδι. Το μόνο που θέλω είναι να απολαύσω τη Μελβούρνη», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη...


Δεν υπάρχουν σχόλια: