17.12.19

Το κοινό δικαιώνει το εύθυμο παρεάκι του Λιάγκα...

Το ραδιοτηλεοπτικό έκοψε από τον Σκάι τον Λιάγκα και την «εύθυμη» παρέα του• έκοψε το Μεσημέρι για πέντε ημέρες. Σιγά την απώλεια! Πλερέζες θα βάλει η ελληνική τηλεόραση για το κενό ποιότητας. 

Έτσι και αλλιώς οι...
πληροφορίες των «καθ' ύλην αρμόδιων» εντύπων και σάιτ έλεγαν ότι πρόθεση του Σκάι για την εκπομπή με την πιο εμετική και άθλια «πλάκα» στα τηλεοπτικά χρονικά, είναι να τη διακόψει όταν θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο που ορίζει συγκεκριμένο αριθμό προβολών. Θα το κάνει, λέει, επειδή έχει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Ενώ:

** θα έπρεπε να τη διακόψει την επόμενη της αθλιότητας το ίδιο το κανάλι ανεξαρτήτως συμβολαίου,

** θα έπρεπε με τη διακόψουν οι ίδιοι οι συντελεστές της σε ένδειξη μεταμέλειας και αναγνώρισης ενός, ας το πούμε, λάθους τους,

** θα έπρεπε να τη διακόψει ο κόσμος την ίδια μέρα!

Αλλά ο κόσμος δεν τιμώρησε το παρεάκι τής χυδαιότητας• εξακολουθεί να το βλέπει μαζικά και ας μην αρέσουν, όπως λένε, τα ποσοστά τηλεθέασης στα κανάλι. Μια χαρά πλήθος τηλεθεατές το παρακολουθεί. Κινείται γύρω στο 15% και αυτό αντιστοιχεί σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Θέλετε ένα παράδειγμα;

Τυχαία βλέπουμε τα ποσοστά μιας ημέρας –της περασμένης Πέμπτης, 12 Δεκεμβρίου, λόγου χάρη. Ήταν 14,6%, αριθμός που σύμφωνα με το σχετικό επίσημο δελτίο τηλεθέασης που έχουμε στα χέρια μας, ισοδυναμεί με 237 χιλιάδες τηλεθεατές. Πολλοί, πάρα πολλοί! Το χειρότερο είναι ότι ενώ το «χιούμορ» έγινε σε βάρος μιας γυναίκας, το Μεσημέρι τού Λιάγκα και της παρέας του που μετείχε στον άθλιο χλευασμό, το παρακολουθούν περισσότερο γυναίκες. 

Στο γυναικείο φύλο ηλικίας 25-44 ετών το ποσοστό ανέρχεται τη συγκεκριμένη ημέρα σε 13,9%, ενώ στις μεγαλύτερες ηλικίες γυναικών (45-64) το ποσοστό είναι 15,8%. Το μεγαλύτερο ποσοστό, σε μικτό κοινό (ανδρών γυναικών) καταγράφεται στις ηλικίες από 65 και πάνω: είναι το εντυπωσιακό 19,5%.

Συνεπώς, ο Λιάγκας, το παρεάκι του και το… χαριτωμένο πνεύμα τους θριαμβεύουν. Όπως και η ντροπή...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: