18.12.19

Πρώτα έφτασαν οι κάμερες, μετά η αστυνομία...

Οι παρατυπίες και οι αυθαιρεσίες κόντρα στο κράτος δικαίου έχουν πολλές φορές διαπιστωθεί σε αστυνομικές επιχειρήσεις που περισσότερο δείχνουν για σχεδιασμένες κινήσεις εντυπωσιασμού και...

επικοινωνιακής προπαγάνδας. Αυτήν τη φορά όμως αποκαλύπτεται πως πρόκειται για κακοστημένο σόου σε μια προσπάθεια να εμπεδωθεί το δόγμα «νόμος και τάξη».

Κατά τη σημερινή αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης στο Κουκάκι που εξελίχθηκε σε εισβολή στο διπλανό σπίτι οικογένειας, η οποία αφού απειλήθηκε και ξυλοκοπήθηκε, πατέρας και γιοι οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, έφτασαν πρώτα τα τηλεοπτικά συνεργεία και μετά οι αστυνομικές δυνάμεις που θα έκαναν την εκκένωση.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφοι και κάμερες έφτασαν περίπου στις 6.00 το πρωί της Τετάρτης έξω από το κτίριο ενώ η αστυνομία εμφανίστηκε περίπου στις 6.30.

Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι τα φώτα στο κτίριο ήταν κλειστά και ξαφνικά, πριν φτάσει η αστυνομία, άναψαν από άτομα που είδαν τις κάμερες. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξαν φωνές και αναστάτωση πριν από την έλευση των αστυνομικών δυνάμεων.

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. παραδέχεται ότι οι δημοσιογράφοι έφτασαν πρώτοι στο κτίριο και αυτό οφείλεται σε διαρροή που έγινε από αστυνομικούς σε δημοσιογράφους...

Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: