27.12.19

Κεντρική διαχείριση...

Αποτέλεσμα εικόνας για μαξιμουΟι επικοινωνιακές αρρυθμίες που παρουσιάζονται στην κυβέρνηση, παρά την σταθερή εμπιστοσύνη των Μέσων Ενημέρωσης, φέρνουν αλλαγές στο χειρισμό της πληροφόρησης.

**Ενώ λειτουργεί το...
“επιτελικό κράτος” θα εφαρμοστεί το παλιό σχέδιο Ρουσόπουλου, περί καθημερινής επικοινωνίας στενών συνεργατών των υπουργών, ή των εκπροσώπων Τύπου.

**Η κεντρική διαχείριση των πληροφοριών θα γίνεται από το Μέγαρο Μαξίμου με ανάθεση σε άλλο πρόσωπο και όχι τον αρμόδιο υπουργό.

**Η σεζόν κλείνει με απώλειες για την ιδιωτική τηλεόραση καθώς ήταν μια χρονιά με αυξημένες προσδοκίες και μικρότερη αναλογικά διαφήμιση.

**Το παιχνίδι των εκλογών και τα χρήματα που δαπανήθηκαν σε αυτές μαζί με τις διαφημίσεις που δεν μεταδόθηκαν στέρησαν έσοδα.

**Ενώ συνεχίζεται η διοχεύτεση χρημάτων στο εξωτερικό, σε πλατφόρμες και εταιρείες ψηφιακής τεχνολογίας που δεν αποδίδουν φόρους και εισφορές στην Ελλάδα.

**Η φορολογία στα ΜΜΕ πρέπει να εξετασθεί εκ νέου. Αλλά δεν μπορούν οι μειώσεις στους φόρους να συνοδεύονται και με απολύσεις...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: