19.12.19

Η Κεφαλογιάννη «ψηφίζει» Προκόπη Παυλόπουλο...

Με μία θέση που δεν απηχεί την επίσημη γραμμή του κόμματός της εμφανίστηκε η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξή της στο Action24. Η κ. Κεφαλογιάννη είπε ότι από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει ότι θα ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο για...
δεύτερη θητεία στη θέση του Προέδρου είναι μια ευκαιρία να δοθεί ένα μήνυμα ομοψυχία προς το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Όπως είπε η βουλευτής της ΝΔ «χρειάζεται να επιδιωχτούν οι μέγιστες δυνατές συναινέσεις», αναφέροντας ως «ένα παρά πολύ καλό δείγμα γραφής» προς αυτήν την κατεύθυνση την ψήφιση του νόμου για την ψήφο των εκτός επικρατείας εκλογέων, προσθέτοντας πως «είναι σημαντικό ότι το νομοσχέδιο αυτό ψηφίστηκε σχεδόν από το σύνολο των κομμάτων».

Σε αυτό το πλαίσιο επισήμανε ότι «έχουμε αυτή τη στιγμή μπροστά μας ένα πολύ κομβικό πολιτικά σημείο, στο οποίο είναι πολύ σημαντικό να κινηθούμε σε αυτή τη λογική, και αυτό είναι το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Γιατί είναι σημαντικό να δείξουμε ότι υπάρχει ενότητα και αρραγές εθνικό μέτωπο» 

Και σημείωσε ότι «από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση, έχει ήδη δηλώσει ότι θα ψηφίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Προκόπη Παυλόπουλο, θεωρώ προσωπικά, αυτό είναι προσωπική μου άποψη, ότι η επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας μπορεί να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας προς την κατεύθυνση αυτή. Είναι μια δήλωση μιας ενωμένης Ελλάδας, η οποία προκαλεί ακριβώς το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς που χρειάζεται σήμερα».

Σημειώνεται ότι υπέρ της επανεκλογής του κ. Παυλόπουλου έχει ταχθεί ρητά και ο Νικήτας Κακλαμάνης, τη στήριξή τους έχουν εκφράσει ο Κώστας Καραμανλής και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ με πολύ θετικά λόγια έχουν εκφραστεί στελέχη όπως ο Νίκος Δένδιας και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος. Η επίσημη γραμμή του κόμματος πάντως προς το παρόν δεν συμφωνεί μ’ αυτές τις απόψεις, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποιο είναι το πρόσωπο που θα επιλέξει να στηρίξει για το ανώτατο αξίωμα...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: